mega02
Legendary Member

- Messages
- 16,505
- Joined
- Jul 20, 2011
- Messages
- 16,505
- Reaction score
- 0
- Points
- 110
dah tauuu di sini
lubok duit...kayo kayo...
xnk ke????he3
haahaha..... duit duit .. nanti ada tawaran lumayan boleh saja JOIN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

dah tauuu di sini
lubok duit...kayo kayo...
xnk ke????he3
haahaha..... duit duit .. nanti ada tawaran lumayan boleh saja JOIN![]()

dah ramai leader2 disini dah buat tawarn...
pilh sjelh ...he3...
masyukkk dulu ...tawarn kemudian....dan
dpt ROI 30%....tiap2 15 hari............
jgn ada PERKATAAN KLO....!!!
di kemudian....ari.......

Assalam..
saya dah masuk futurebarrel ni awal bulan Ogos. di bawah saya ada 2 downline ron5 (sepatutnya saya dapat komisyen usd80). malangnya pihak fbc hanya membayar komisyen usd66 sahaja untuk kedua downline saya(sedangkan komisyen paling minimum untuk 1 akaun downline ialah usd40).
Saya dapati konsep sistem dibuat secara manual. contohnya macam duit modal+untung dimasukkan kedalam akaun kita secara cash (di mesin).
lagi satu sistem yg baru diupgrade ini macam banyak mengelirukan saya. contract saya nak terminate. tapi bila login balik, nampak contract pending. sedangkan saya tak pernah auto extend contract tu.
saya bukan nak buruk2 kan fbc. saya akui sistem mereka masih membayar. cuma saya rasa tidak selamat setelah banyak kejadian yang seperti saya katakan diatas terjadi kepada kawan-kawan saya.
kepada new investor. saya hanya berpesan berhati-hati lah.
wassalam.
assalam..
Saya dah masuk futurebarrel ni awal bulan ogos. Di bawah saya ada 2 downline ron5 (sepatutnya saya dapat komisyen usd80). Malangnya pihak fbc hanya membayar komisyen usd66 sahaja untuk kedua downline saya(sedangkan komisyen paling minimum untuk 1 akaun downline ialah usd40).
Saya dapati konsep sistem dibuat secara manual. Contohnya macam duit modal+untung dimasukkan kedalam akaun kita secara cash (di mesin).
Lagi satu sistem yg baru diupgrade ini macam banyak mengelirukan saya. Contract saya nak terminate. Tapi bila login balik, nampak contract pending. Sedangkan saya tak pernah auto extend contract tu.
Saya bukan nak buruk2 kan fbc. Saya akui sistem mereka masih membayar. Cuma saya rasa tidak selamat setelah banyak kejadian yang seperti saya katakan diatas terjadi kepada kawan-kawan saya.
Kepada new investor. Saya hanya berpesan berhati-hati lah.
Wassalam.
kenapa jadi macamtu , ada yang tak amanah ni, siapa2 yang kuat mencanang kat thread ni boleh bagi explaination tak, jgn asyik mempromosi jer bila ada yang tak betul dok diam diam pulak.

steady je selagi byr........