Fuhla app

Recommended Brokers


Latest Threads

freddie42

Freshie
Joined
Jul 27, 2019
Messages
1
Reaction score
1
Points
3
This app only works for the people in Malaysia. You can earn money by downloading apps and keep it for 30 days and then you can cashout you money after 30 days. Other ways to earn is through refferral which is Rm1.50 for 1 person that you refer.

Please use my code : 012241

I’m inviting you to join Fuhla App. Here’s my code 012241 - just enter it when you register first time.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fuhla.app
 
Last edited:
Sponsored Post

jaws_am

Super Active Member
Joined
May 29, 2008
Messages
9,972
Reaction score
1,431
Points
141
tgk rating bug bnyk sgt..
klo nak buat duit atas referal boleh la..
 

freddie42

Freshie
Joined
Jul 27, 2019
Messages
1
Reaction score
1
Points
3
bug makin kurang dah,aku contact developer tu trus dorang update tapi masih buggy skit.klau refferal boleh ah juga buat duit,1 ref = RM1.50
 

rsat

Fun Poster
Joined
Aug 4, 2011
Messages
680
Reaction score
32
Points
30
App ni untuk apa sebenarnya..boleh buat duit ka...cuba bagi pencerahan sikit..
 

freddie42

Freshie
Joined
Jul 27, 2019
Messages
1
Reaction score
1
Points
3
yup app ini boleh buat duit.kita boleh buat duit dengan download apps daripada fuhla app ini dan jangan delete apps tersebut selama 30 hari selepas itu boleh withdraw ke bank.
cara lain untuk buat duit ialah refer orang lain.1 orang = RM1.50
 

lordmobile

Freshie
Joined
Aug 29, 2019
Messages
32
Reaction score
9
Points
11
baru tahu Please enter a message with more than 10 characters.
yup app ini boleh buat duit.kita boleh buat duit dengan download apps daripada fuhla app ini dan jangan delete apps tersebut selama 30 hari selepas itu boleh withdraw ke bank.
cara lain untuk buat duit ialah refer orang lain.1 orang = RM1.50
 
Sponsored Post
Top
Log in Register