Fuhla app

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 17 19.8%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 8 9.3%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 38 44.2%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 24 27.9%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 25 29.1%

Latest Threads

freddie42

Freshie
Joined
Jul 27, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Points
0
This app only works for the people in Malaysia. You can earn money by downloading apps and keep it for 30 days and then you can cashout you money after 30 days. Other ways to earn is through refferral which is Rm1.50 for 1 person that you refer.

Please use my code : 012241

I’m inviting you to join Fuhla App. Here’s my code 012241 - just enter it when you register first time.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fuhla.app
 
Last edited:
Sponsored Post

freddie42

Freshie
Joined
Jul 27, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Points
0
bug makin kurang dah,aku contact developer tu trus dorang update tapi masih buggy skit.klau refferal boleh ah juga buat duit,1 ref = RM1.50
 

rsat

Fun Poster
Joined
Aug 4, 2011
Messages
555
Reaction score
20
Points
18
App ni untuk apa sebenarnya..boleh buat duit ka...cuba bagi pencerahan sikit..
 

freddie42

Freshie
Joined
Jul 27, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Points
0
yup app ini boleh buat duit.kita boleh buat duit dengan download apps daripada fuhla app ini dan jangan delete apps tersebut selama 30 hari selepas itu boleh withdraw ke bank.
cara lain untuk buat duit ialah refer orang lain.1 orang = RM1.50
 
Sponsored Post
Top
Log in Register