BTC USD 49,062.000 Gold USD 1,701.050
Time now: Jun 1, 12:00 AM

FREE VPS utk Traders dgn EA menjana duit yg percuma

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.19112
USD / JPY
108.354
GBP / USD
1.38353
USD / CHF
0.93071
USD / CAD
1.26541
EUR / JPY
129.064
AUD / USD
0.76865

CG Sponsors




forexsocialmedia

Junior Member
Joined
Oct 15, 2010
Messages
54
Reaction score
0
Points
6
Sekarang company kami ada buat promosi, nak offer FREE VPS + EA utk akaun baru di bawah group kami.

Macam mana nak dapat FREE VPS + EA?
Mudah saja dlm 5 langkah yg mudah

Langkah 1
- Sila pergi ke facebook page dan suka (click LIKE ) :) page kami http://www.facebook.com/forexsocialmedia

Langkah 2
- Pergi ke website http://www.forexsocialmedia.com/

- Non-Facebook users, click Sign up as New User


- Facebook users, connect with us, click "Sign-In with Facebook"


Langkah 3
- Daftar akaun baru di bawah broker FxPrimus dgn click link di bawah

- Deposit minimum USD$500

Langkah 4
- Sila PM pihak kami atau live-chat

YM : [email protected]
MSN : [email protected]
Skype : forexsocialmedia

Langkah 5
- VPS + EA akan disediakan dlm masa 24 jam selepas langkah 1-4 telah selesai.

Jika ada apa-apa soalan, sila PM atau YM ya... :)

Selamat memorex........


:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

rashaa88

Fun Poster
Joined
Jul 31, 2006
Messages
853
Reaction score
8
Points
15
camne nak tgk performance ea bro tu?

bagus ke?
 

forexsocialmedia

Junior Member
Joined
Oct 15, 2010
Messages
54
Reaction score
0
Points
6
SS kat sini bro. Pagi tadi, EA ni sell EU bila saya sdg tidur (make money while u sleep)
EA ni bijak jugak, tadi sell EU di price yg tinggi (concept buy low, sell high)



Saya ni juga seorang trader, sudah beberapa tahun menceburi bidang financial markets (forex, futures, options)
Oleh tu, saya program EA ni trade macam seorang trader jugak, guna professional trader strategies.
- Low Risk, High Return
- Limited Risk, Unlimited Rewards
- Biasanya risk:reward ratio 1:3 adalah tinggi (SL 30 pips TP 100 pips)
- EA akan move SL ke breakeven (minimise/zero your risk) utk ride profits hingga ke maksimum


EA ni :-
- BUKAN martingale
- BUKAN multiple lots
- BUKAN small TP, high SL
- BUKAN low reward, high risk
- BUKAN risky EA yg boleh lingkup akaun (no more Margin Call)
 
Last edited:

forexsocialmedia

Junior Member
Joined
Oct 15, 2010
Messages
54
Reaction score
0
Points
6
EA ta pau lagi pips utk hari ni :)
EA gunakan strategy "buy low sell high" (atau buy near the lows, sell near the highs)



EA berjaya buy at the lows, buy GU 1.5750 tadi lebih kurang jam 1:44pm malaysian time.

Selepas profit sikit, move stop to BE, remove the risk, let runners run....
 

damreza

Active+ Member
Joined
Jul 4, 2006
Messages
2,870
Reaction score
13
Points
25
mantap tuh :)cgrock teruskan lagi beri info dan SS dalam nie :)paid
 

forexsocialmedia

Junior Member
Joined
Oct 15, 2010
Messages
54
Reaction score
0
Points
6
VPS + EA semi-auto trading system berjaya menduduki minor up-trend EJ EU sebelum ia terbang tinggi tadi :)



System yg amat mudah dan mantap.
- Hijau = BUY = UPTREND
- Merah = SELL = DOWNTREND
 

forexsocialmedia

Junior Member
Joined
Oct 15, 2010
Messages
54
Reaction score
0
Points
6
Tengok color je, trade tanpa stress, sesiapa pun boleh popit :)
newbie pun boleh ikut strategy ni utk jana pips.
tak perlu tengok chart yg terlalu banyak data dan pening kepala (analysis paralysis)

 

nagagila

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2008
Messages
549
Reaction score
23
Points
15
Tengok color je, trade tanpa stress, sesiapa pun boleh popit :)
newbie pun boleh ikut strategy ni utk jana pips.
tak perlu tengok chart yg terlalu banyak data dan pening kepala (analysis paralysis)

Power ea bro. kasi laaa invertor passwor bro... kalau ok aku pun nak joint juga...:">:">
 
Sponsored Post
Top
Log in Register