forward email

CG Sponsors




azryn81

Active+ Member
Joined
Nov 15, 2009
Messages
3,620
Reaction score
8
Points
25
salam,

sy ni slalu dapat email forward dr kwn2..dan mana yg boleh di kongsikan sy suka nak forward kat korang sume, sbb byk info yg mungkin selama ni kita tak tau boleh dapat. ada yg bergambar sy tak rajin nak upload satu2, so by email korang leh la tgk, mana yg rajin tepeklah kat sini..mcm td, sy baru je dpt 1 gambo 'sungai dlm laut' & 'doa minta dipelihara iman sehingga bertemu Allah' tp x taulah kalu korang dah ade :) & macam2 lagi..

so start dr sini, sape2 nak email forward tu leh la letak email address masing2, Insyaallah mana yg baik sy akan forwardkan, moga ilmu kita semua bertambah adanye & pahala pun boleh dapat skali..:D kalu nak forward kat sy, ni plak email sy → [email protected]

sekian, terima kasih..
 
Sponsored Post

ivy_aku

Super Active Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
7,088
Reaction score
20
Points
65
salam,

sy ni slalu dapat email forward dr kwn2..dan mana yg boleh di kongsikan sy suka nak forward kat korang sume, sbb byk info yg mungkin selama ni kita tak tau boleh dapat. ada yg bergambar sy tak rajin nak upload satu2, so by email korang leh la tgk, mana yg rajin tepeklah kat sini..mcm td, sy baru je dpt 1 gambo 'sungai dlm laut' & 'doa minta dipelihara iman sehingga bertemu Allah' tp x taulah kalu korang dah ade :) & macam2 lagi..

so start dr sini, sape2 nak email forward tu leh la letak email address masing2, Insyaallah mana yg baik sy akan forwardkan, moga ilmu kita semua bertambah adanye & pahala pun boleh dapat skali..:D kalu nak forward kat sy, ni plak email sy → [email protected]

sekian, terima kasih..
nak jugak tt.. ni email sy [email protected]
 

azryn81

Active+ Member
Joined
Nov 15, 2009
Messages
3,620
Reaction score
8
Points
25
ok2..xde lg ke yg berminat, hehe..
 

erroneous

Active Member
Joined
Sep 7, 2009
Messages
1,436
Reaction score
110
Points
33
salam,

sy ni slalu dapat email forward dr kwn2..dan mana yg boleh di kongsikan sy suka nak forward kat korang sume, sbb byk info yg mungkin selama ni kita tak tau boleh dapat. ada yg bergambar sy tak rajin nak upload satu2, so by email korang leh la tgk, mana yg rajin tepeklah kat sini..mcm td, sy baru je dpt 1 gambo 'sungai dlm laut' & 'doa minta dipelihara iman sehingga bertemu Allah' tp x taulah kalu korang dah ade :) & macam2 lagi..

so start dr sini, sape2 nak email forward tu leh la letak email address masing2, Insyaallah mana yg baik sy akan forwardkan, moga ilmu kita semua bertambah adanye & pahala pun boleh dapat skali..:D kalu nak forward kat sy, ni plak email sy → [email protected]

sekian, terima kasih..
TT nak jugak... [email protected]
 

qai

Active+ Member
Joined
Nov 11, 2008
Messages
2,928
Reaction score
1
Points
25
dlm inbox aku bnyak sngat 4ward2 email ni..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register