Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18206
USD / JPY
104.849
GBP / USD
1.30892
USD / CHF
0.90718
USD / CAD
1.31332
EUR / JPY
123.938
AUD / USD
0.7119

CG Sponsors




CoreDuo

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
Ada tak kawan2 CG yg try atau beli ea ni?
Code:
http://www.fibolab.com/expert-advisors/flat_catcher/
Nampak mantop tu... :eek::-?
 
Sponsored Post

fadli1982

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
21,597
Reaction score
249
Points
128
best ke?jum beli..
 

fadli1982

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
21,597
Reaction score
249
Points
128
mahal gak tu...erm...500usd
 

fadli1982

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
21,597
Reaction score
249
Points
128
wah mahal tu...tapi kalu ea bgs apa salahnya kan...
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
mahal betul .

EA ni boleh run kat CFD dan gold ke ?
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
berdasarkan ape yg aku tengok kat video dia dan performance , EA ni bahaya kalau market trending . dia akan float gila gila sebabnya dia close bukan basket profit tp dia close per range .

so kalau misalnya market GU uptrend 1000 pips dan retrace 500 pips . EA ni berjaya close setengah dari post dia tp setengah lagi still dalam float kan . melainkan dia close in basket . tp taktaulah kalau pemerhatian saya ni silap sebab tengok video tu per tick kan .

cuba korang tengok dan beri pandangan .

tp mantaplah teknik dia cuma floating je masalah . kalau market naik 1000 pips dan turun balik 1000 pips memang best gila .

kalau tak silap owner EA ni ada sebut yg ea ni best waktu sideway kan . sebab gambar dia tunjuk forex, cfd dan gold semua waktu sideway .

cuba korang tengok pulak .
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
backtest kan boleh test kat months yg sideway . boleh check dulu chart sebelum backtest kan . hehe
 

amsads

Fun Poster
Joined
Sep 26, 2009
Messages
527
Reaction score
2
Points
15
Yang unlimited 999usd #:-S
tt, mungkin tak kita pool sama2 dan beli yg unlimited license, macam ini boleh guna kat banyak account, maybe pool dalam 20 - 30 member.

klau pool dalam 30 member, seorang hanya perlu bayar 33.3usd aje.

saya akan join jika tt nak start pool.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register