BTC USD 19,307.2 Gold USD 1,660.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

file hosting terbaik dan laju skrng nih ?

harley

Super Active Member
Messages
5,290
Joined
Aug 24, 2009
Messages
5,290
Reaction score
19
Points
65
file hosting berbayar yg terbaik bg korang guna setakat nih utk kaki2 download ? yg boleh upload maximun file 500mb ke atas.. dan download pun laju kalau berbayar lah...

file hosting berbayar yg laju aku pernah guna, rapidshare, hostshare apa ntah,, dlu lah,..
 
Sponsored Post

mocet

Active Member
Messages
1,718
Paid Membership
Joined
Aug 10, 2014
Messages
1,718
Reaction score
60
Points
40
Sekarang semua dah ke arah cloud hosting, bagi aku baik pakai google drive je , antara yang terbaik buat masa sekaranag :D
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
gem
Messages
25,909
Paid Membership
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,909
Reaction score
585
Points
161
Tujuan TT guna untuk store fail atau nak buat duit?
 
Sponsored Post

Top
Log in Register