BTC USD 63,188.6 Gold USD 1,808.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

File Excel

redace

Active Member
Joined
Dec 16, 2007
Messages
1,765
Reaction score
13
Points
25
Salam.....nak tanya sikit ye.....Kawan saya ada buat satu file pengiraan ttg kelayakan nak beli rumah dengan menggunakan file excel.....Jadi kalau nak jadikan file tu dalam 1 software boleh ke?
Sebab dia plan nak jual file tu......kalau jual guna excel sesapa pun boleh buka.....Jadi dia plan nak convert kepada software.....Jadi boleh la dia buat camni....1 software untuk 1 PC je ke? Boleh paham ke? hehehehe macam berbelit je:D
 
Sponsored Post

kptm

Active+ Member
Joined
Mar 17, 2008
Messages
3,772
Reaction score
26
Points
30
klu guna excel baik bubuh password je.. atau buat protect sheet .. atau buat hidden sheet..
 

redace

Active Member
Joined
Dec 16, 2007
Messages
1,765
Reaction score
13
Points
25
klu guna excel baik bubuh password je.. atau buat protect sheet .. atau buat hidden sheet..

letak password kat excel org boleh crack gak....dia taknak org bagi free je file tu.....lagi pun password tu akan sama je untuk semua file kan.

dia nak jadikan software supaya boleh set untuk 1 pc 1 file.....kalau letak excel password tak boleh buat cam tu kan...
 

OneMyWnn

Fun Poster
Joined
Jul 14, 2009
Messages
736
Reaction score
9
Points
15
kan dah banyak dah software perkiraan.... dekat Pinjaman Perumahan Kerajaan pun ader Calculator perkiraan secara percuma...
 

kptm

Active+ Member
Joined
Mar 17, 2008
Messages
3,772
Reaction score
26
Points
30
dia nak buat macam installer Kaspersky.. satu file excel utk satu PC..
 

HanG_TuaH

Super Active Member
Joined
Aug 20, 2008
Messages
6,333
Reaction score
16
Points
65
Salam.....nak tanya sikit ye.....Kawan saya ada buat satu file pengiraan ttg kelayakan nak beli rumah dengan menggunakan file excel.....Jadi kalau nak jadikan file tu dalam 1 software boleh ke?
Sebab dia plan nak jual file tu......kalau jual guna excel sesapa pun boleh buka.....Jadi dia plan nak convert kepada software.....Jadi boleh la dia buat camni....1 software untuk 1 PC je ke? Boleh paham ke? hehehehe macam berbelit je:D

bro dah tau ke cara nak buat tu.. den pun nak tau gak.. hehehe ada sesapa masterrr leh bantuu....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register