Facebook-sapa tak boleh log in?

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
dah 4 hari bini aku nak buka FB tak boleh...loading dekat 15 minit masih belum keluar apa apa...aku pakai berokband u mobile...sapa lagi ada problem yg sama?
 
Sponsored Post

hairel.jay

Active Member
Joined
Feb 11, 2009
Messages
1,235
Reaction score
2
Points
25
den dah delete acc. tak dapek den nak nolong ehh..
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
okay jer......berokband tu tak cukup mkn pisang kot...:))
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
pelik lak berok aku nie :))
 

zalnet

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2006
Messages
5,155
Reaction score
286
Points
81
Berukband aku ok jer boss...Cuma kdng2 dia lompat2...
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
so far me nyer fb ok jer, masih belum tunjuk pape masalah...
 

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
22,355
Reaction score
432
Points
131
aku ada masalah...sebelum ni aku x pernah pakai beruk bin sekam.
tp aku pakai baru2 ni..xleh log in. padahal x pernah log out pn.
kena tunggu lama baru bole...
 

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
22,355
Reaction score
432
Points
131
aku ada masalah...sebelum ni aku x pernah pakai beruk bin sekam.
tp aku pakai baru2 ni..xleh log in. padahal x pernah log out pn.
kena tunggu lama baru bole...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register