BTC USD 63,124.5 Gold USD 4,470.48
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Eye Catch-er - program ads menaja profit

zaidi576

Active Member
Messages
1,371
Joined
Aug 20, 2006
Messages
1,371
Reaction score
0
Points
20
Eye Catch-er menawarkan program pengiklanan mudah...."ANDA ADA KERETA, LEKAT DAN DUIT TERUS KE AKAUN ANDA....MUDAH & TANPA PERLUKAN MODAL"


Pengenalan Program :

Eye Catch-er adalah sebuah syarikat pengiklanan. Ia berteraskan konsep perkongsian untung. Syarikat Eye Catch-er menawarkan ribuan jawatan kosong sebagai Promoter sambilan dengan pakej faedah yang sangat menarik dan memuaskan.

Promoter sambilan ditugaskan membawa stiker iklan pada kenderaan sendiri dan komisen akan dibayar setiap bulan berdasarkan tempoh kontrak yang telah dipersetujui bersama.

Promoter juga layak menikmati kenaikan pangkat serta membina organisasi sendiri. Semua warganegara Malaysia berumur 18 tahun keatas adalah layak memohon jawatan Promoter sambilan ini.

Keutamaan akan diberikan kepada calon yang memiliki kenderaan sendiri samada kenderaan persendirian atau perdagangan. Kepada calon yang tiada kenderaan sendiri akan dipertimbangkan.

Komisen bulanan adalah tidak terhad. Jawatan Sambilan yang menjanjikan pulangan yang lumayan.

* Tertakluk kepada syarat dan peraturan.


Kaedah :

Anda boleh melihat pada contoh gambar yang dipamerkan di LINK yang tertera di bawah dimana stiker iklan akan ditampal pada kenderaan PROMOTER. Ianya berwarna-warni dan cantik serta bertindak sebagai penampan cahaya matahari terhadap kenderaan.

Ianya diberikan secara PERCUMA dan PROMOTER akan diberi komisen setiap bulan berdasarkan tempoh kontrak iklan tersebut dipamerkan. Apabila kontrak tamat, PROMOTER akan diberikan stiker yang baru dengan produk iklan yang lain pula dan komisen akan dibayar berterusan.

Setiap permohonan yang diterima akan diproses dan disusun mengikut kriteria yang dipinta oleh pengiklan. Contoh kriteria yang dipilih ialah laluan kenderaan, jenis kenderaan, usia pemandu, jantina dan sebagainya. Tujuan pengiklan membuat pilihan kriteria adalah bertujuan untuk menyampaikan hasrat mereka menuju golongan sasar terhadap produk, jenama atau pun kempen mereka.

Promoter yang terpilih akan diberitahu seminggu lebih awal sebelum pelekat iklan ditampal. Promoter yang terpilih akan berkumpul pada hari dan waktu yang ditetapkan mengikut zon yang terpilih.

Promoter akan dibayar gaji setiap bulan selepas iklan ditampal selama kontrak yang ditetapkan.

*untuk maklumat lanjut sila Klik LINK di bawah


KLIK DI SINI EyeCatch-Er
 
Cepat, ramai2 register skrg...tak rugi anda register....tiada modal.....hanya perlu REGISTER, LEKAT STIKER dan DUIT terus ke akaun anda.....
 
jom ler join reramai...x kluar modal pon...ape rugi?
 
Back
Top
Log in Register