BTC USD 33,073.9 Gold USD 1,779.11
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Expert Advisor EX4 TO MQ4 Decompiler

Sponsored Post

CoreDuo

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
Bro... version terbaru takde ke?
 

CoreDuo

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
ye kot??
versi 224 TT kasik ni aku dah ada dari tahun lepas..
 

rozaidi

Super Active Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
7,266
Reaction score
24
Points
65
kegunaan dia cmne ye masta?
 

mohdashraf

Super Active Member
Joined
Apr 22, 2010
Messages
6,775
Reaction score
481
Points
81
kegunaan dia cmne ye masta?

compile/KOPEK file ex4 ke mq4 :)):)):))

yg ni besa org guna ex4 tu yg da copywrite punye,nak protect file tpi da juga org KOPEK pake decompiler ni,huhuhu...
 

albagold99

Active Member
Joined
Aug 9, 2008
Messages
2,461
Reaction score
17
Points
25
hrp dptlh version latest 229...sbb pki yg lma tkleh nk kopek ea yg version bru...klu ikutkn hti nk trus je aku msuk k tong smph aku jk tkleh nk godek bad ea... :D
 

montello71

Fun Poster
Joined
Jan 12, 2011
Messages
170
Reaction score
0
Points
10
yg ni tk blh kopak version bru ea cthnya mcm ea waroofik guna version bru bru blh kopak wakakaka:eek::eek:
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.19378
USD / JPY
110.847
GBP / USD
1.39858
USD / CHF
0.91922
USD / CAD
1.22900
EUR / JPY
132.327
AUD / USD
0.75802

CG Sponsors




Top
Log in Register