Eternium - android games player "arcade games"

CG Sponsors




achok

Legendary Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
14,645
Reaction score
286
Points
141
lvl up je dulu bro 1 main hero sampai dapat champion level.
pastu senang sikit nak up hero lain.

tapi mmg susah nak dapat/craft 'perfect' set item kecuali cincin & rantai (byk pakai gold)
 
Last edited:
Sponsored Post

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,019
Reaction score
521
Points
171
lvl up je dulu bro 1 main hero sampai dapat champion level.
pastu senang sikit nak up hero lain.

tapi mmg susah nak dapat/craft 'perfect' set item kecuali

cincin & rantai (byk pakai gold)
akhirnya berjaya bunuh elden.. level 48, aku buat cincin emas sepasang.. pg lawan... lama gila main lari dan pukul balik...
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,019
Reaction score
521
Points
171
lvl up je dulu bro 1 main hero sampai dapat champion level.
pastu senang sikit nak up hero lain.

tapi mmg susah nak dapat/craft 'perfect' set item kecuali cincin & rantai (byk pakai gold)
how to kill mangot... ? apa powernya?
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,019
Reaction score
521
Points
171
saper yg minat arcade game.. mmg games ni best.. zaman diablo 1 hingga diablo 3
 

achok

Legendary Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
14,645
Reaction score
286
Points
141
how to kill mangot... ? apa powernya?
lebih kurang cam elban gak, kena lari2. tapi tak selaju dan sesusah elban.
just elak kena stun, bola api dan bila dia rage(badan jadi merah & besar)ko lari je dulu.
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,019
Reaction score
521
Points
171
lebih kurang cam elban gak, kena lari2. tapi tak selaju dan sesusah elban.
just elak kena stun, bola api dan bila dia rage(badan jadi merah & besar)ko lari je dulu.
speed aku 22.5 kaki , tapi setan tu melompat atas aku.. terus aku mati.. walaupun minum air darah dan buah apple.. tak jd jgk..
level aku baru 53, kena upgrade lg sampai 59 kot...
 
Last edited:

kopi_tariq

Active Member
Joined
Feb 17, 2012
Messages
1,932
Reaction score
1
Points
25
dh tjebak :))
skng ni layan story dulu
mcmna nak klem gems 50 bijik tu guna invite kwn ?
sepa ada kod invite?
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,019
Reaction score
521
Points
171
dh tjebak :))
skng ni layan story dulu
mcmna nak klem gems 50 bijik tu guna invite kwn ?
sepa ada kod invite?
masuk kan yg aku punya kod tu.. boleh tgk kawan2 punya level. dpt naikkan semangat.. aku ambil pedang... yg hunter pistol tu aku hold dulu.. baru habis normal story dan baru jer masuk heroic story,,,
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,019
Reaction score
521
Points
171
Epahgi tu saper?. Level 70 jer... Stuck dkt situ... Aku tak lepas trial ke 7, kuat betul juak2 biasa jer dah level 70
 
Sponsored Post
Top
Log in Register