EG & ECHF 1 pip

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18097
USD / JPY
104.490
GBP / USD
1.30536
USD / CHF
0.90783
USD / CAD
1.31725
EUR / JPY
123.400
AUD / USD
0.71345

CG Sponsors




MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
salam

kawan kawan trader , saya nak tumpang tanya . jika ada yg tahu , broker mana yg offer spread EG dan ECHF 1 pip dan broker tu memang reliable dan bayar client dia .

harap ada yg bagi respon dan pendapat .
 
Sponsored Post

CoreDuo

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
Cuba bro carik kat sini :
Code:
http://www.100forexbrokers.com/
Pastu tengok review kat FPA :)
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
kat forexbroker100 tu takde group broker yg 1 pip spread . tu yg payah nak cari
 

CoreDuo

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
Yang ada camni jer la :
Code:
http://www.100forexbrokers.com/compare-forex-brokers-spreads
Ada yg kasik 1 pip spread kat pair yg bro nak tu tapi review kat FPA hancuss :(scam
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
tu lah , review broker ape yg bagus dengan spread 1 pips ye ?
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,185
Reaction score
1,041
Points
1,101
ni mesti ea genius ni..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register