BTC USD 81,149.5 Gold USD 4,378.12
Time now: Jun 1, 12:00 AM

-- edit --

Kaitan Nama, Nombor dan Aktiviti Sekitar

slide13.jpg


slide31.jpg


slide41.jpg


slide61.jpg


slide51.jpg

Read More Here...
 
Huruf abjad & pengucapan kata-kata dari kiraan matematik?

HURUF ABJAD & PENGUCAPAN KATA-KATA DARI KIRAAN MATEMATIK?

Pernahkah anda terfikir sebelum anda ingin berkata sesuatu ?
Pernahkah anda terfikir kenapa anda diberi nama tersebut?
Pernahkan anda terfikir kenapa nama itu cukup penting sehingga anda akan dipanggil semula dihari qiamat & akan diletakkan dibatu nesan dengan nama tersebut?
Pernahkah anda terfikir kenapa nama manusia itu memainkan peranan cukup penting yang membawa anda kemana-mana walau anda ke hujung dunia sekalipun?
Samalah juga, pernahkah anda terfikir kenapa anda dilahirkan pada hari tersebut? Kenapa dan mengapa? Pasti ada jawapannya.
Pernahkah anda menggoogle, mencari makumat tentang apayang berlaku pada tarikh anda dilahirkan pada hari tersebut di INTERNET..?

Berbalik kepada NAMA & PERKATAAN....Percayakah anda? Sekiranya anda mengucapkan sesuatu ‘kata perkataan’ (bukan berbentuk ayat) maka akan mengambarkan apa yang anda telah seru/panggil atau doa gelombang tersebut didalam fikiran anda.

Ini adalah sama seperti anda memberi nama anak, nama syarikat, nama jalan, nama taman, nama negeri dan bermacam-macam lagi.
Dan apakah kategori susunan ‘kata nama’ didalam hidup kita yang setelah sahaja ‘kata nama’ itu diberi....dan akan kekal iaitu tidak diubah didalam hidup?

Contohnya seperti:
Nama manusia: ALI, ROKIAH, SHARIFAH, ZAMBRI, ROSMAH, nama syarikat: PETRONAS, PUNCAKNIAGA, HITACHI, HONDA, CARREFOUR, nama tempat, nama taman, nama kalendar hari contoh: I.S.N.I.N, S.E.L.A.S.A, R.A.B.U, nama M.A.L.A.Y.S.I.A, nama jalan, nama negeri dan bermacam-macam nama.

SOALAN:
KESIMPULANNYA & SIAPA YANG MEMBERI NAMA-NAMA INI?
JAWAPAN: Individu yang memberikan nama-nama ini akan menunjukkan emosi tingkahlaku dan suasana keadaan dirinya, ketika dia menyuarakan kata perkataan tersebut.
Mengambil contoh bayi yang baru dilahirkan: Anda sekarang ini sedang berada dihospital dan baru sahaja melahirkan anak anda sebentar tadi dan anda masih belum terfikir apakah kata nama yang sesuai untuk diberikan nama anak ...tiba-tiba anda mendapat idea ingin memberikan nama anak anda dengan nama W.A.N Z.A.L.E.H.A....maka jawapan disini adalah: Pada masa anda meluahkan kod huruf abjad W.A.N Z.A.L.E.H.A itu maka akan menunjukkan emosi dan keadaan tingkahlaku anda pada masa tersebut.
Persoalan paling besar: Ketika ‘kata nama’ itu diberi sebelum didaftarkan, apakah individu yang memberi nama ini didalam situasi & keadaan yang bagaimana?

CONTOH PERTAMA: Pada masa tersebut anda keliru untuk memberi nama anak anda dan sedang berlaku perselisihan faham dengan suami, maka jika nama itu diberi pada masa tersebut maka kesannya akan terkena kepada anak.

CONTOH KEDUA: Si suami menghadapi masalah kewangan atau baru balik dari tempat yang tidak baik & singgah dihospital dan si-isteri pula meminta si-suami memberi nama anak dan si-suami secara spontan memberi nama anak itu seperti dot.dot.dot maka impaknya akan terkena kepada anak.

CONTOH KETIGA: Anda sedang melaksana urusan kerja sambil berbincang urusan kewangan dengan beberapa rakan anda didalam suasana mood yang ceria dan secara tiba-tiba anda mendapat idea untuk memberi nama anak anda dot.dot.dot maka kesan pada nama tersebut juga akan terkena kepada anak.
Juga apa yang ingin dijelaskan disini ialah jika anak anda bernama W.A.N Z.A.L.E.H.A...maka soalan disini siapakah yang melahirkan idea dan memberikan nama tersebut...adakah si ibunya, bapanya, datuknya atau neneknya bagaimana untuk anda mengetahuinya?

Kerana itulah kita pernah mendengar orang berkata “kemana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi” atau istilah “bapa borek anak rintik”.
Samalah seperti jutawan bill gates dimana kod huruf kesamaan abjad.

B.I.L.L G.A.T.E.S + M.I.C.R.O.S.O.F.T + W.A.S.H.I.N.G.T.O.N
adalah sama yang ada didalam kod paten nama beliau (sila lihat testimoni ).

Juga apabila anda memberi nama syarikat dan apa-apa nama sekalipun seperti yang diterangkan diatas dimana ia-nya kekal menjadi identiti nama kerana...
1-Akan menunjukkan kod paten kesamaan iaitu akan berbalik kepada tuan punya diri iaitu siapakah pemberi nama tersebut?
2-Akan menunjukkan apakah maksud paten kod nombor kombinasi didalamnya yang mengambarkan keadaan pada masa tersebut?
Bagaimana formula ini membuktikannya?
(Jika anda ingin kebenaran & mengetahui kenapa huruf abjad sebarang bentuk nama ini cukup penting didalam sebarang urusan hidup, untuk mendapatkan lebih lanjut sila hadir didalam previu/kursus kami).

Kami memberikan anda ruang untuk berfikir soalan-soalan seterusnya...dalam istilah lain adalah menguji minda anda.

NASIHAT KAMI: Berhati-hati ketika berkata-kata atau memberi nama anak kerana setiap apa pun kata perkataan tersebut yang keluar dari mulut anda itu akan menyimpan paten-paten gelombang yang ada didalam diri anda.

Sekian.
http://www.matrixcode.com.my/
 
udah2 la tu bro...sape yg boleh jamin bende ni xsesat dan mensyirikkan Allah? ada panel syariah ka? bole tau sape? klu xde mmg out la
 
add dkt Taman Angkasanuri.. dekat je nie.. huhuhu cam rahsia tarikh lahir pun ada tgk.. huhuhu
Good Luck TT
 
udah2 la tu bro...sape yg boleh jamin bende ni xsesat dan mensyirikkan Allah? ada panel syariah ka? bole tau sape? klu xde mmg out la


Buat research dulu bro, sebelum post. :D

Fone No. email sume ade. research dulu sebelum tanye.

Lupa lak nak cakap, u boleh research direct..
 
ni auta je ni. jgn terpengaruh utk mengkayakan org yg suka mengambil kesempatan ke atas kedunguan org lain.
 
add dkt Taman Angkasanuri.. dekat je nie.. huhuhu cam rahsia tarikh lahir pun ada tgk.. huhuhu
Good Luck TT

A'ha. jemputlah datang. tel dulu k.

Founder dengan asst dia friendly, ye lah sebab belum kaya. :p
Tarikh lahir + personality basic je tu.
Then bagi testimoni dekat kawan kita dekat atas tu.. :D

Aku tengah tunggu juga ustaz/mufti mane yang rajin nak buat research fasal matrixcode ni.

Dia boleh jumpe, businesman, ceo a few company, vip, vvip, prof. and etc.

Kalau kena 'time' aku turun sekali dalam discusstion tu nanti.

En. dekat 'atas'. i ulang balik 'VIP & VVIP'.

And. 'En. dekat atas' boleh tahu macam mana RESQ 365 boleh masuk malaysia........

'En. dekat atas' kena tahu tau sebelum post dekat sini...
 
1 malaysia

hamba pernah join kelas azizan dulu..tapi bile hamba tengok matrixcode ni..mmg lain laaa...tapi bro..hamba minat ilmu ni..tapi tengah takde fund...kurang sikit la bro...
 
Back
Top
Log in Register