ebook2 percuma untuk di baca

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.19161
USD / JPY
108.354
GBP / USD
1.38353
USD / CHF
0.93071
USD / CAD
1.26541
EUR / JPY
129.116
AUD / USD
0.76865

CG Sponsors




Joined
Nov 19, 2010
Messages
1,543
Reaction score
15
Points
25
Salam semua utk warga CG.dgn rasminya saya akan memberikan koleksi2 ebook berkenaan dgn forex.maaf sekiranya ebook2 yg saya share sudah dimiliki.kesemua ebook2 ini adalah percuma buat anda.sepertimana kita belajar disekolah dulu,walaupun kt sekolah kita ada cikgu yg mengajar,tp kita mesti ada jugak buku utk belajar.ada cikgu tp x ada buku x guna jugak.ada juga mereka yg ambil peperiksaan luar tanpa cikgu tp belajar melalui buku pun blh berjaya.perlu ingat super trader lebih suka bersendirian..walaupun x ada cikgu yg mengajar,tp ada ebook sebagai panduan,harus ingat bahawa anda telah belajar dgn cikgu yg menulis ebook tersebut.ebook dan pengalaman anda yg akan menjadi cikgu anda.insyaallah..semakin banyak anda membaca,semakin byk yg anda tahu tentang dunia forex.jika anda sudah memahami nya erti sebenar dunia forex,guna apa sahaja teknik,anda pasti berjaya(5% trader yg berjaya,mereka x gunakan teknik yg sama tp mereka memahami maksud yg sama)..saya akan upload fail melalui ziddu sahaja kerana fail2 ebook tersebut saya simpan dlm tu..
Sila2 lah download,

Ebook2 berkaitan dengan dunia forex.percuma utk di download
ffrx.pdf
http://www.ziddu.com/download/12688865/ffrx.pdf.html

FibonacciKillerTradingSystem.pdf
http://www.ziddu.com/download/12688864/FibonacciKillerTradingSystem.pdf.html

eTheEBookofTechnicalMarketIndicators.pdf
http://www.ziddu.com/download/12688862/eTheEBookofTechnicalMarketIndicators.pdf
.html

forexarmageddon.pdf
http://www.ziddu.com/download/12688861/forexarmageddon.pdf.html

forex_vps.pdf
http://www.ziddu.com/download/12688860/forex_vps.pdf.html

ForexAvenger.pdf
http://www.ziddu.com/download/12688859/ForexAvenger.pdf.html

eSwingTradingBook.pdf
http://www.ziddu.com/download/12688858/eSwingTradingBook.pdf.html

EMA_5_13_62.pdf
http://www.ziddu.com/download/12688857/EMA_5_13_62.pdf.html

Elder_Alexander___Trading_For_A_Living.pdf
http://www.ziddu.com/download/12688856/Elder_Alexander___Trading_For_A_Living.pdf.html

eDayTradingMind.pdf
http://www.ziddu.com/download/12688139/eDayTradingMind.pdf.html

e123system.pdf
http://www.ziddu.com/download/12688138/e123system.pdf.html

45WaystoAvoidLosingMoneyTradingFOREX.pdf
http://www.ziddu.com/download/12688137/45WaystoAvoidLosingMoneyTradingFOREX.pdf.html

Divergence_Indicators.pdf
http://www.ziddu.com/download/12688136/Divergence_Indicators.pdf.html

A.Thorp-WhentoBuySellUsingtheStochasticOscillator.pdf
http://www.ziddu.com/download/12688007/A.Thorp-WhentoBuySellUsingtheStochasticOscillator.pdf.html

PinbarsadvancedBahasaIndonesia.pdf
http://www.ziddu.com/download/12687934/PinbarsadvancedBahasaIndonesia.pdf.html

simple-price-based.pdf
http://www.ziddu.com/download/12687889/simple-price-based.pdf.html

LANEStochastics.pdf
http://www.ziddu.com/download/12687859/LANEStochastics.pdf.html

5EMAs_Alert.pdf
http://www.ziddu.com/download/12687077/5EMAs_Alert.pdf.html
10EssentialofForexTrading.pdf
http://www.ziddu.com/download/12687076/10EssentialofForexTrading.pdf.html

5EMAs_Advanced.pdf
http://www.ziddu.com/download/12687075/5EMAs_Advanced.pdf.html

10-minute-forex-wealth-builder.pdf
http://www.ziddu.com/download/12687074/10-minute-forex-wealth-builder.pdf.html

5EMAs_Indicator.pdf
http://www.ziddu.com/download/12687073/5EMAs_Indicator.pdf.html

rahsia disebalik trendline(price action)
http://www.ziddu.com/download/12777393/PRICE_ACTION_FOREX_By_Albert_Y.rar.html


saya akan update lagi dr masa ke semasa,byk lagi ebook2 menanti anda:)cgrockjika ada yg terbaru rujuk jer 1st page.saya akan update kt 1st page sahaja:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
aku dah kasi thank..ade masa baru aku sedut...bole wat pembacaan dimasa lapang ni..
 

CL's

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 28, 2009
Messages
14,094
Reaction score
246
Points
128
benda yg aku cari selama nie....
terima kasih byk2 bro...
aku mmg nak belajar pasal forex nie...
ada modal sket nak cari pokdin la...
nak menuntut sbb dekat jer....
buleh tak pokdin?
:">:">
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
benda yg aku cari selama nie....
terima kasih byk2 bro...
aku mmg nak belajar pasal forex nie...
ada modal sket nak cari pokdin la...
nak menuntut sbb dekat jer....
buleh tak pokdin?
:">:">
belum bole mengajar lagi bro...:eek::eek:

tapi,mmg ade tempat belajar yg bagus..lepas join..kite bole borak panjang..:)paid:)paid:)paid
 

qwertyuioped

Fun Poster
Joined
Nov 27, 2010
Messages
121
Reaction score
7
Points
15
tq bro....dah banyak ebook aku bace tp x paham2 lg forex ni...=.="
 

suehada

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2010
Messages
409
Reaction score
80
Points
20
belum bole mengajar lagi bro...:eek::eek:

tapi,mmg ade tempat belajar yg bagus..lepas join..kite bole borak panjang..:)paid:)paid:)paid
:)):)):)):))

kalau masta haudli buat kelas aku lah org pertama akan tahu...:eek::eek:

ape pun...baca shj tak cukup kalau trade forex x dilakukan dgn sebaiknya...

sebetulnya lagi banyak MC lagi bagus #:-S#:-S

*pada TT susah la kalau guna ZIDDU....4shared kan senang...aku dh tekan thanks...:)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register