EA Xx7 dan EasyPipMarker

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20966
USD / JPY
106.437
GBP / USD
1.39883
USD / CHF
0.90750
USD / CAD
1.26932
EUR / JPY
128.752
AUD / USD
0.77552

CG Sponsors




Sponsored Post

azuanahmad

Fun Poster
Joined
May 28, 2008
Messages
144
Reaction score
11
Points
15
bagi lah kat kawan2 getest sama2 jangan lokek2 nanti jadi tokek..bru tahu..he.he
 

edy293

Junior Member
Joined
Aug 17, 2010
Messages
53
Reaction score
0
Points
6
salam...saya dah try EA easypipmaker. so far alhamdulillah..dia ada bg 2 EA
 

edy293

Junior Member
Joined
Aug 17, 2010
Messages
53
Reaction score
0
Points
6
mcmana nak upload gambar kat sini ye..saya nak tunjuk profit hari khamis haritu..tak byk cuma 14 usd je,tapi cara EA ni trade safe..hehe..hari jumaat nyer trading performance tak leh nak tunjuk,sbb dah bercampur ngan manual trade
 

helmihussain

Active+ Member
Joined
Nov 11, 2007
Messages
3,205
Reaction score
7
Points
25
ada tak? eA tuh share la?
dan moga moga dimurahkan rezeki..
 

edy293

Junior Member
Joined
Aug 17, 2010
Messages
53
Reaction score
0
Points
6

ok ni dia performance hari khamis..hehehe..nak EA,tgk blog tu le
 
Sponsored Post
Top
Log in Register