Ea tobot pre-release limited edition

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.17790
USD / JPY
105.516
GBP / USD
1.29496
USD / CHF
0.90972
USD / CAD
1.31946
EUR / JPY
124.288
AUD / USD
0.70411

CG Sponsors




eson

Active+ Member
Joined
Jun 1, 2009
Messages
4,467
Reaction score
22
Points
25
Hanya 19 salinan EA akan dikeluarkan (13 booked, 5 Sold)

EA TOBOT -martingle hedging trading strategi.
MA hanyalah utk mengenal pasti trend semasa utk 1st open post.

Syarat dan terma pembelian :-

1. Bayar RM 350.00
2. Buka acc dibawah pautan IKOFX (acc mini - leverage 1:500)
3. Email no. akaun live ikofx serta maklumat bayaran ke [email protected]
4. EA ini sah laku hanya untuk 24 bulan bermula dari tarikh pesanan dan hanya untuk 1 akaun trade sahaja
5. Selepas pengesahan bayaran ke akaun EA akan dihantar terus ke email ASAP dalam masa 24jam
6. Modal recommended minimum USD500
7. Digalakkan supaya EA ne run dlm VPS bagi mengelakkan kerja2 EA terganggu..VPS boleh cek sini

Cara bayaran;-

1. Hubungi Support 2
2. Bank in RM350.00 ke akaun MAYBANK - 164557118139

Bantuan Online / Contact No;-

1. Support 1 / 012-8166233
2. Support 2 / 019-8237168




Antara lain kelebihan EA TOBOT

dengan ujian dan kajian strategi trading yang logik EA ini:

"semakin hit stop loss semakin profit..."


1. TIDAK MEMERLUKAN TREND DAN TIDAK MELAWAN TREND

2. ANTI NEWS IMPACT

3. ANTI MARKET SIDEWAY,CHOPPY DAN REVERSE

4. SESUAI PADA SEMUA PAIR

5. RUTIN BERKERJA 24JAM/7HARI TANPA PENGAWASAN

6. MARGIN SERENDAH USD500

7. TIDAK TAKUT KENA STOP LOSS

8. TIADA LAGI MC.....

EA TOBOT bersedia menipu dan merompak duit forex broker non stop.....
 
Last edited:
Sponsored Post

kodek

Active Member
Joined
Jan 3, 2008
Messages
1,647
Reaction score
4
Points
35
klo tak reg iko x ble ke bro? dah kne bayar tu
 

P3T3R

Fun Poster
Joined
Feb 20, 2006
Messages
535
Reaction score
0
Points
10
Hanya 19 salinan akan dikeluarkan (7salinan dah booked)

Syarat dan terma pembelian :-

1. Bayar RM 350.00
2. Buka acc dibawah pautan IKOFX
3. Email no. akaun live ikofx serta maklumat bayaran ke [email protected]
4. EA ini sah laku hanya untuk 24 bulan bermula dari tarikh pesanan dan hanya untuk 1 akaun trade sahaja
5. Selepas pengesahan bayaran ke akaun EA akan dihantar terus ke email

Cara bayaran;-

1. Hubungi Support 2
2. Bank in RM350.00 ke akaun MAYBANK - 164557118139

Bantuan Online / Contact No;-

1. Support 1 / 012-8166233
2. Support 2 / 019-8237168


Antara lain kelebihan EA TOBOT

dengan ujian dan kajian strategi trading yang logik EA ini:

"semakin hit stop loss semakin profit..."


1. TIDAK MEMERLUKAN TREND DAN TIDAK MELAWAN TREND

2. ANTI NEWS IMPACT

3. ANTI MARKET SIDEWAY,CHOPPY DAN REVERSE

4. SESUAI PADA SEMUA PAIR

5. RUTIN BERKERJA 24JAM/7HARI TANPA PENGAWASAN

6. MARGIN SERENDAH USD500

7. TIDAK TAKUT KENA STOP LOSS

8. TIADA LAGI MC.....

EA TOBOT bersedia menipu dan merompak duit forex broker non stop.....
Jgn janji manis je bro.. tiada lagi MC.. aku baru je kena MC guna EA beli kat forum ni .. huhu...
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
Jgn janji manis je bro.. tiada lagi MC.. aku baru je kena MC guna EA beli kat forum ni .. huhu...
up sket.........

kalau MC ada return money back guarentee ker......

ayat atas power giler tt..sorry kalau marah just tanya jerk......
 

eson

Active+ Member
Joined
Jun 1, 2009
Messages
4,467
Reaction score
22
Points
25
Jgn janji manis je bro.. tiada lagi MC.. aku baru je kena MC guna EA beli kat forum ni .. huhu...
klu MM n setting x btl confirm la mc bro..
semua user kami akan di berikan guide utk setting yg sesuai..
 

eson

Active+ Member
Joined
Jun 1, 2009
Messages
4,467
Reaction score
22
Points
25
up sket.........

kalau MC ada return money back guarentee ker......

ayat atas power giler tt..sorry kalau marah just tanya jerk......
x marah pun..
emm, dlm t&c kitaorg mmg xde money back gurantee..:D
sbb ea ne mmg susah nak mc selagi ikut MM n setting yg btl..
 

Viere

CG Top Poster Club
Joined
Aug 8, 2008
Messages
26,579
Reaction score
179
Points
123
peh. dah kena bayar. makan affiliate lagi. masyuk la TT. Jaga2 statement no MC tu. Jangan sampai memakan diri. Banyak sudah statement seperti tu. Tapi akhirnya rebah ke bumi jua.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register