BTC USD 57,620.1 Gold USD 1,793.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

EA M'sia kot?? Saper terbeli??

CoreDuo

Active Member
Messages
1,632
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
Saper ada infor. ttg website ni :
Code:
http://www.bbiz4u.com/

Dia jual EA harga RM120. Dia cakap boleh untung tiap hari tanpa float yg lama.

Takde nak tunjuk result backtest atau forward test pun nak backing dia punya claim :-?:(
 
Sponsored Post

irfan

Active+ Member
Messages
4,360
Joined
Feb 9, 2007
Messages
4,360
Reaction score
17
Points
25
Saper ada infor. ttg website ni :
Code:
http://www.bbiz4u.com/

Dia jual EA harga RM120. Dia cakap boleh untung tiap hari tanpa float yg lama.

Takde nak tunjuk result backtest atau forward test pun nak backing dia punya claim :-?:(

siap ada affiliate lak tu..dasat:eek:
 

sconsult

CG Top Poster Club
Messages
22,646
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
tidak salah mencuba.....(tapi kena le beli untuk mencuba!) :D
 

irfan

Active+ Member
Messages
4,360
Joined
Feb 9, 2007
Messages
4,360
Reaction score
17
Points
25
Saper ada infor. ttg website ni :
Code:
http://www.bbiz4u.com/

Dia jual EA harga RM120. Dia cakap boleh untung tiap hari tanpa float yg lama.

Takde nak tunjuk result backtest atau forward test pun nak backing dia punya claim :-?:(

ada foward test dia kat sini ..http://www.bbiz4u.com/bukti/ <<sebulan cam 13% kot

kau dah beli ke coreduo?
 
Last edited:

mustang rider

Active+ Member
Messages
4,327
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,327
Reaction score
104
Points
33
asyik nak kena beli jer mana boleh tahan bro.......kalau untung x pa, kalau rugi amcam....~X(~X(~X(




:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

CoreDuo

Active Member
Messages
1,632
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
Untung 3 ke 5usd pastu rugi sampai 120usd:eek:
tak payah laa:(scam
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.12801
USD / JPY
113.628
GBP / USD
1.33347
USD / CHF
0.92564
USD / CAD
1.27452
EUR / JPY
128.174
AUD / USD
0.71392

CG Sponsors




Top
Log in Register