Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Macam aku kater kan dulu2..Aku pun buat DD jugak..Sebelum aku join sesuatu HYIP tu...aku campak 2 biji buah Da Du sebanyak 6 hali...Kalo 3 kali kluar 6/6..aku join..Tapi EA ni blum dpt lagi la....Mungkin lain org plak buat DD dgn Whois...Terpulang masing2 punya hak....FREE COUNTRY MA....
terpaksa mencelah sikit.
tiada yg menjawab...ahakz
jgn admin marah sudah.
North Michigin Avenue bukannye sebuah bangunan
tp sebhagian dr kawasan Michigan Avenue.
North Michigan Avenue juga digelar Magnificent Mile.
boleh click di sini:
http://en.wikipedia.org/wiki/Michigan_Avenue_(Chicago)
poskod 60610 dan 60611 memang berada di dalam kwsn
North Michigan Avenue...sebelah menyebelah je pon.
map for chicago, IL 60610:
http://maps.yahoo.com/maps_result?n...n=&srchtype=a&qty=&new=1&trf=0&getmap=Get+Map
map for chicago, IL 60611:
http://maps.yahoo.com/maps_result?n...n=&srchtype=a&qty=&new=1&trf=0&getmap=Get+Map
banding dan nilai2kan.
harus faham mmg ade kemungkinan ini program dr malaysia.
alamat boleh letak mana2.
cuma sy membantah fakta2 yg dibawa secara akademik.
sekian, terima kasih...ahakz
sorry mencelah sket..aku bukanlah ahli eaindex..ehehe...cuma mamat sarjana ni terer wat researchlah...bley tlg wat research utk AmityFunds tak?then bley kongsi hasil research ko tu kt thread Amityfunds eh...tape..tape.lepak dulu beb..aku just whois je
mari kita bincangkan psl kontek derang plak
500 North Michigan Avenue
Chicago, Illinois 60610 USA
Fax : +1 309 404 5184
bedasarkan apa yg aku dpt,alamat tak lengkap, poskod salah lak tuno tel toll free mmg nampak sgt dah palsu
alamat tak lengkap- 500 North Michigan Avenue ni kira mcm satu building laa..slalunyer org bubuh sekali dgn no bilik ke apa ke..pas aku check rupanya..alamat yg complete mesti ada :-
500 North Michigan Avenue
Suite apa dan berapa
Chicago, Illinois 60610 USA
poskod FAKE- poskod utk 500 North Michigan seatutnya 60611 bukan 60610. 60610 neh kat tmpt dekat area Illinois gak.
Tel no fake -aku nak kasitau korang sumer, kita sebenanya leh sewa toll free kat US dgn sempoi skali..tepon toll free ni besela mesti start dr 1 pastu baru pecah pd no lain bg setiap toll free company. No Fax : +1 309 404 5184 ni mmg jelas adalah no yg berfungsi utk didivertkan ke tmpt korang. Alaa..mcm hp laa..korang set divert ke no hp lain..gitula..ni la yg slalu diamalkan oleg para sang2 scammer termasoklah scammer terbesar thn lepas Solid Investment. Sepatotnya kat Illinois neh tepon no dia start dr 312..cuba korang tgk cth bwh
View attachment 1582
neway, kat bwh ni peta dia kalo korang nak pegi tmpt dia (kununnya) kat US.
View attachment 1581
AKu dah check kat TG ngan MMG...cam besela thread pun baru dibukak oleh org2 kita gak tp tak dpt sambutan..kat TG aku nengok Overclock gak yg bukak..semua ni jelaslah bahawa eaindex ni sebenanye bukan dr US..aku memikirkan benda ni dtg dr mesia negara kita gak..sbb negara kita neh mmg kebanyakannya org yg tedesak nak duit..kene lak ngan ca ya nun alif yg ramai kaki scammer..ngeh 3x..so aku 90% pikir eaindex neh dr mesia gak..
cemanerpun ..aku bukan nak halang korang invest (kununnya invest)..lgpon rame dah aku tgk tarok duit besa2 dlm neh..aku hrp korang dpt duit ngan profit skali kat sini..bukan hanya dpt profit dr donline..bende pon dah jd so korang kenela jdkan eaindex neh cam swisscash gak..wpon swisscash neh cam antara prog2 yg sembunyikan biz ngan identiri derang..tp jaringan antara org2 upahan derang mmg besa hingga leh buatkan satu negara kecoh ..pastu leh berthn sampe skang tu aku rasa standardlah berdasarkan ROI yg derang offer tu skali ngan komisen 10%..cuma aku rasa pas bulan June thn ni (berdasarkan kalkulation akula) mmg susahla SC nak idop itupun kalo betol derang ponzi..kalo betol apa yg derang warwarkan (kununnya)..okla..
aku just nak share..korang kgn kecik ati..semoga succes selalu..
Cuma satu aku suka ingatkan kat member2 sumer..jgn anggap benda ni satu investment..sbb kalo skali derang scam korang, 100% aku konpem korang takkan dpt trace derang
Peace![]()