To Sell DROPSHIP AGENT DIPERLUKAN : Jom Shopping!!!

CG Sponsors




Multi-Income

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2012
Messages
380
Reaction score
0
Points
10

INFO

Kami sebuah Syarikat gabungan bagi menjayakan projek usahasama tersebut,
untuk memberi peluang kepada individu yang berminat menjadi ejen pemasaran dan bertindak sebagai wakil perhubungan dengan pelanggan atau ahli-ahli dalam pengurusan jualan.
Kami menyediakan kemudahan 'skim ansuran' tersebut untuk pelanggan atau ahli-ahli yang ingin membeli produk di dalam senarai terpilih.Sekiranya ada pihak yang berminat untuk menjadi 'Ejen'
boleh klik 'dropship agent' semasa membuat pendaftaran

APA PERBEZAAN PELANGGAN DAN KEAHLIAN ? Pelanggan bermaksud ,sekiranya mereka bukan ahli membeli produk melalui skim ini , segala risiko di tanggung oleh pihak ejen seperti kegagalan melunaskan bayaran , KEAHLIAN bermaksud pihak ejen mengalakan pelanggan menjadi ahli sebelum membuat sebarang pesanan atau belian , dan sekiranya berlaku dari kelewatan atau kegagalan bayaran, dengan secara langsung dibawah tanggungan pihak syarikat.

TERMA DAN SYARAT
1. warganegara
2. 18 tahun keatas
3. Berkerja atau berniaga
4. Yuran keahlian dan pengurusan RM10
5. Cas pengurusan dan Insuran RM50

DEALER DAN EJEN
1. DEALER - mendaftarkan 5 orang Ejen
Komisen Dealer - 5 % dari jualan keseluruhan Ejen-ejen di bawah
2. EJEN - mendaftarkan 10 orang atau lebih Ahli baru

2a. KOMISEN JUALAN EJEN
1. Pakaian berjenama - 10%
2. Pakaian Muslimah - 20%
3. Barangan kelengkapan rumah - 20%
4. Barangan hiasan dan pinggan mangkok - 20%
5. Produk kesihatan dan kecantikan - 20%

CARA MEMBUAT PESANAN (ORDER)
1. Lawati laman web fashionglobiz - klik "shop" - klik Jenama pilihan - pilih produk yang anda minati-catatkan no kod produk tersebut- kembali ke laman utama fashionglobiz -klik 'order' dan taip kod produk di ruangan 'item details' dan submit

2. Pihak pengurusan akan memaklumkan dalam tempoh 48jam seperti masa penghantaran ,ketiadaan stok atau kehabisan stok, kelewatan dsb.


P PEMBAYARAN
1 1. TEMPOH pembayaran balik adalah dua belas (12) sehingga dua puluh empat (24) bulan bergantung
jumlah belian yang dibuat.
2. Pihak Ahli boleh membuat pemohonan bagi menambah kuota belian (kelulusan akan dimaklumkan dalam tempoh 24jam )
3 3. Pembayaran bulanan hendaklah di debit terus ke akaun syarikat
4. Sekiranya pihak Ahli ada pemasalah dari segi pembayaran , sila maklumkan kepada pihak syarikat


1 NOTA
-Setiap Ejen pemasaran akan diberi kod keahlian, kami tidak akan melayani sekiranya Pesanan Belian (purchase order) tanpa kod Ejen , ini bagi memudahkan pihak kami membuat semakan jualan serta
komisen bulanan.
-Bagi produk pinggan mangkuk atau barangan kaca akan disertakan katalog.
-Pendaftaran keahlian melalui online dan dokumen butiran peribadi keahlian hendaklah diserahkan
semasa menerima pesanan.
-Bagi ahli yang membawa sepuluh(10) orang pendaftar baru sebagai Ahli , akan di beri
'Diskaun Voucher' RM200 (dua ratus sahaja).


YANG BERMINAT...

sila layari http://www.fashionglobiz.com/search/label/Registration Form dan PM saya bagi yang telah berjaya mengisi borang dropship agent supaya senang saya follow up...
 
Last edited:
Sponsored Post

hurairah01

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 12, 2008
Messages
8,979
Reaction score
21
Points
65
TT, minat tapi tak pernah lak dgr kena bayar yuran ahli ke insurans ke. dropship bukan ke tolong iklankan ke... pastu mark up atas harga supplier. kalo salah, tolong betul kan.
 

nikz5535

Fun Poster
Joined
Jun 14, 2008
Messages
686
Reaction score
22
Points
15
Ada yang kena bayar , ini untuk buktikan keseriusan bakal seller, lagipun untuk beli stock, sewa stor dll kos lagi tinggi..
 

Multi-Income

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2012
Messages
380
Reaction score
0
Points
10
TT, minat tapi tak pernah lak dgr kena bayar yuran ahli ke insurans ke. dropship bukan ke tolong iklankan ke... pastu mark up atas harga supplier. kalo salah, tolong betul kan.
dropship agent ni pelbagai... kalau nak, saya boleh rekomenkan awak untuk jadi dropship agent, kena bayar rm300... produk kesihatan...

xde paksaan, sbb belum ada lagi di pasaran beli tudung berjenama bayar ansuran.

tujuan dibuat supaya yang jadi dropship tu betul betul buat sales.
 

Multi-Income

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2012
Messages
380
Reaction score
0
Points
10

INFO

Kami sebuah Syarikat gabungan bagi menjayakan projek usahasama tersebut,
untuk memberi peluang kepada individu yang berminat menjadi ejen pemasaran dan bertindak sebagai wakil perhubungan dengan pelanggan atau ahli-ahli dalam pengurusan jualan.
Kami menyediakan kemudahan 'skim ansuran' tersebut untuk pelanggan atau ahli-ahli yang ingin membeli produk di dalam senarai terpilih.Sekiranya ada pihak yang berminat untuk menjadi 'Ejen'
boleh klik 'dropship agent' semasa membuat pendaftaran

APA PERBEZAAN PELANGGAN DAN KEAHLIAN ? Pelanggan bermaksud ,sekiranya mereka bukan ahli membeli produk melalui skim ini , segala risiko di tanggung oleh pihak ejen seperti kegagalan melunaskan bayaran , KEAHLIAN bermaksud pihak ejen mengalakan pelanggan menjadi ahli sebelum membuat sebarang pesanan atau belian , dan sekiranya berlaku dari kelewatan atau kegagalan bayaran, dengan secara langsung dibawah tanggungan pihak syarikat.

TERMA DAN SYARAT
1. warganegara
2. 18 tahun keatas
3. Berkerja atau berniaga
4. Yuran keahlian dan pengurusan RM10
5. Cas pengurusan dan Insuran RM50

DEALER DAN EJEN
1. DEALER - mendaftarkan 5 orang Ejen
Komisen Dealer - 5 % dari jualan keseluruhan Ejen-ejen di bawah
2. EJEN - mendaftarkan 10 orang atau lebih Ahli baru

2a. KOMISEN JUALAN EJEN
1. Pakaian berjenama - 10%
2. Pakaian Muslimah - 20%
3. Barangan kelengkapan rumah - 20%
4. Barangan hiasan dan pinggan mangkok - 20%
5. Produk kesihatan dan kecantikan - 20%

CARA MEMBUAT PESANAN (ORDER)
1. Lawati laman web fashionglobiz - klik "shop" - klik Jenama pilihan - pilih produk yang anda minati-catatkan no kod produk tersebut- kembali ke laman utama fashionglobiz -klik 'order' dan taip kod produk di ruangan 'item details' dan submit

2. Pihak pengurusan akan memaklumkan dalam tempoh 48jam seperti masa penghantaran ,ketiadaan stok atau kehabisan stok, kelewatan dsb.


P PEMBAYARAN
1 1. TEMPOH pembayaran balik adalah dua belas (12) sehingga dua puluh empat (24) bulan bergantung
jumlah belian yang dibuat.
2. Pihak Ahli boleh membuat pemohonan bagi menambah kuota belian (kelulusan akan dimaklumkan dalam tempoh 24jam )
3 3. Pembayaran bulanan hendaklah di debit terus ke akaun syarikat
4. Sekiranya pihak Ahli ada pemasalah dari segi pembayaran , sila maklumkan kepada pihak syarikat


1 NOTA
-Setiap Ejen pemasaran akan diberi kod keahlian, kami tidak akan melayani sekiranya Pesanan Belian (purchase order) tanpa kod Ejen , ini bagi memudahkan pihak kami membuat semakan jualan serta
komisen bulanan.
-Bagi produk pinggan mangkuk atau barangan kaca akan disertakan katalog.
-Pendaftaran keahlian melalui online dan dokumen butiran peribadi keahlian hendaklah diserahkan
semasa menerima pesanan.
-Bagi ahli yang membawa sepuluh(10) orang pendaftar baru sebagai Ahli , akan di beri
'Diskaun Voucher' RM200 (dua ratus sahaja).


YANG BERMINAT...

sila layari http://www.fashionglobiz.com/search/label/Registration Form dan PM saya bagi yang telah berjaya mengisi borang dropship agent supaya senang saya follow up...
[/QUOTE]
 

Multi-Income

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2012
Messages
380
Reaction score
0
Points
10

INFO

Kami sebuah Syarikat gabungan bagi menjayakan projek usahasama tersebut,
untuk memberi peluang kepada individu yang berminat menjadi ejen pemasaran dan bertindak sebagai wakil perhubungan dengan pelanggan atau ahli-ahli dalam pengurusan jualan.
Kami menyediakan kemudahan 'skim ansuran' tersebut untuk pelanggan atau ahli-ahli yang ingin membeli produk di dalam senarai terpilih.Sekiranya ada pihak yang berminat untuk menjadi 'Ejen'
boleh klik 'dropship agent' semasa membuat pendaftaran

APA PERBEZAAN PELANGGAN DAN KEAHLIAN ? Pelanggan bermaksud ,sekiranya mereka bukan ahli membeli produk melalui skim ini , segala risiko di tanggung oleh pihak ejen seperti kegagalan melunaskan bayaran , KEAHLIAN bermaksud pihak ejen mengalakan pelanggan menjadi ahli sebelum membuat sebarang pesanan atau belian , dan sekiranya berlaku dari kelewatan atau kegagalan bayaran, dengan secara langsung dibawah tanggungan pihak syarikat.

TERMA DAN SYARAT
1. warganegara
2. 18 tahun keatas
3. Berkerja atau berniaga
4. Yuran keahlian dan pengurusan RM10
5. Cas pengurusan dan Insuran RM50

DEALER DAN EJEN
1. DEALER - mendaftarkan 5 orang Ejen
Komisen Dealer - 5 % dari jualan keseluruhan Ejen-ejen di bawah
2. EJEN - mendaftarkan 10 orang atau lebih Ahli baru

2a. KOMISEN JUALAN EJEN
1. Pakaian berjenama - 10%
2. Pakaian Muslimah - 20%
3. Barangan kelengkapan rumah - 20%
4. Barangan hiasan dan pinggan mangkok - 20%
5. Produk kesihatan dan kecantikan - 20%

CARA MEMBUAT PESANAN (ORDER)
1. Lawati laman web fashionglobiz - klik "shop" - klik Jenama pilihan - pilih produk yang anda minati-catatkan no kod produk tersebut- kembali ke laman utama fashionglobiz -klik 'order' dan taip kod produk di ruangan 'item details' dan submit

2. Pihak pengurusan akan memaklumkan dalam tempoh 48jam seperti masa penghantaran ,ketiadaan stok atau kehabisan stok, kelewatan dsb.


P PEMBAYARAN
1 1. TEMPOH pembayaran balik adalah dua belas (12) sehingga dua puluh empat (24) bulan bergantung
jumlah belian yang dibuat.
2. Pihak Ahli boleh membuat pemohonan bagi menambah kuota belian (kelulusan akan dimaklumkan dalam tempoh 24jam )
3 3. Pembayaran bulanan hendaklah di debit terus ke akaun syarikat
4. Sekiranya pihak Ahli ada pemasalah dari segi pembayaran , sila maklumkan kepada pihak syarikat


1 NOTA
-Setiap Ejen pemasaran akan diberi kod keahlian, kami tidak akan melayani sekiranya Pesanan Belian (purchase order) tanpa kod Ejen , ini bagi memudahkan pihak kami membuat semakan jualan serta
komisen bulanan.
-Bagi produk pinggan mangkuk atau barangan kaca akan disertakan katalog.
-Pendaftaran keahlian melalui online dan dokumen butiran peribadi keahlian hendaklah diserahkan
semasa menerima pesanan.
-Bagi ahli yang membawa sepuluh(10) orang pendaftar baru sebagai Ahli , akan di beri
'Diskaun Voucher' RM200 (dua ratus sahaja).


YANG BERMINAT...

sila layari http://www.fashionglobiz.com/search/label/Registration Form dan PM saya bagi yang telah berjaya mengisi borang dropship agent supaya senang saya follow up...
[/QUOTE][/QUOTE]
 
Sponsored Post
Top
Log in Register