To Sell Download Rapidshare dan fail share

CG Sponsors




mcrop

Fun Poster
Joined
Jun 7, 2010
Messages
120
Reaction score
60
Points
25
Yang pertama seumpamanya di Malaysia

Kepada sahabat sekalian jika anda fikirkan untuk download fail dari laman share fail anda perlukan akaun anda salah kini terdapat cara yang mana anda tidak perlukan akaun untuk download tampa kos tambahan salah sau caranya melalui f/fox dan satu lagi dengan mengunakan perisian . Untuk penggetahuan sahabat sekalian cara ini banyak digunakan di negara barat , eropah dan asia timur.

Pek ni terbahagi kepada 2 dengan perisian atau tampa perisian , Sesiapa yang berminat boleh pm pada saya . tawaran ilmu ini hanya untuk 100 orang yang pertama (saya jual bukan saja di foram ni namun harganya sama )

bonus tambahan rahsia download you tube dan sebuah link untuk anda yang pasti memudahkan carian anda di rapidshare dan megaupload
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,418
Reaction score
21,052
Points
1,671
ak pakai ares je download2 ni
 

mcrop

Fun Poster
Joined
Jun 7, 2010
Messages
120
Reaction score
60
Points
25
cara itu banyak masalah dan ianya tapi tak sebaik teknik ini
 

nusuk

Active Member
Joined
Jan 29, 2008
Messages
1,199
Reaction score
9
Points
25
aku pun boleh kasi teknik sempoy punya..aku pun dah guna
sape2 nak guna jdownloader..ni pun x kan nak jual
 

yeahboy

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2010
Messages
677
Reaction score
1
Points
15
betul la tu..ko ikut je instruction dia..dah bertahun aku guna..
x kan camni pun nak jual..syer je la:eek:

kalau link yang crack aku jumpa aku bagi korang
haha...
TT mane TT?
 

thegreat

Super Active Member
Joined
Nov 13, 2007
Messages
6,372
Reaction score
31
Points
70
aku dah beli ok puas hati
satu hari 4 cerita aku download
tq
 
Sponsored Post
Top
Log in Register