(Entertainment) Dopod 838 Pro

CG Sponsors




syahbi

Fun Poster
Joined
Dec 28, 2009
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
Saya seorang ahli baru x berapa nak baru dalam forum nie..nak menjual pda Dopod 838 pro saya kepada sesiapa yang berminat
Memandangkan saya org baru,jadi siapa yang berkenan bole la membeli secara COD kalau berdekatan dengan melaka,Bole test samapai puas hati baru beli

Barangs):Dopod 838 Pro (used)

Pakej termasuk:
-Dopod 838 pro
-stylus pen
-4Gb microsd card
-Box
-Usb cable
-charger xde..beli sendiri k


Harga: Rm 470 dengan pos atau Rm 450 COD kat Melaka

Warranty:3 days,boleh nego

Cara bayaran:CIMB CLICK,Maybank2u,Cash when Cod

Tempat jualan:Melaka

Contact :Pm aku sms aku atau kalau nak senang call aku 017-7584504

Age of item:2 years half

---

Item(s) conditions:Dalam keadaan yang sangat baik...calar sedikit...90% ok...bole test masa nak beli

Picture:




alasan nak jual:Benda nie berat sangat...x larat nak bawak pegi jalan...dah beli hp yang lebih kecil,yang nie nak jual
 
Sponsored Post

manja

Active Member
Joined
May 19, 2007
Messages
1,359
Reaction score
2
Points
25
wa.. menarik offer bro tp aku x de sen la klu ada aku dh sambar nih. klu dpt installment ok gak tu. miahahah! apa2 pun bump utk tt.



p/s : lama aku x balik kg. :d
 

manja

Active Member
Joined
May 19, 2007
Messages
1,359
Reaction score
2
Points
25
sori! double posted
 
Last edited:

manja

Active Member
Joined
May 19, 2007
Messages
1,359
Reaction score
2
Points
25
page mendap!
 
Last edited:

sfauzie

Active+ Member
Joined
Dec 8, 2007
Messages
3,792
Reaction score
10
Points
25
Ishh...x cukup sen lak...dah lama aku cari dgn rege yg berpatutan...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register