Diperdaya 'gayboy'

CG Sponsors
irsaffy

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2007
Messages
42,957
Reaction score
268
Points
131
Diperdaya 'gayboy'
Oleh Mohd Jamilul Anbia Md Denin

2010/01/25


KUALA LUMPUR: Mengidamkan layanan panas daripada `gay- boy' tempatan menyebabkan beberapa pelancong asing homoseksual yang datang ke negara ini dengan niat serong akhirnya menjadi mangsa permainan licik sebelum dirompak.


Dalam kes terbaru, seorang lelaki warga emas dari United Kingdom kerugian lebih RM15,000 selepas disamun dua lelaki gay tempatan dikenali di pusat hiburan.

Difahamkan lelaki gay terbabit berpura-pura mahu menjalin hubungan intim dengan mangsa bagi mencari peluang terbaik melarikan barang berharga milik mangsa selepas melakukan hubungan ranjang.


Sumber polis berkata. mangsa sebelum ini datang ke Malaysia untuk melancong dan tinggal di pangsapuri mewah di jalan Pinang di sini, sejak awal Januari lalu.

Menurutnya, mangsa, 62, pergi ke sebuah kelab malam menjadi tumpuan golongan gay atau homoseksual di Bukit Bintang pada 19 Januari lalu.

"Dalam kejadian jam 12.30 tengah malam itu, mangsa berkenalan dengan seorang lelaki bernama Aril sebelum mereka saling berbual dan minum bersama di pusat hiburan berkenaan.

"Difahamkan, beberapa jam kemudian, seorang lagi lelaki gayboy muncul di pusat hiburan terbabit sebelum turut sama menyertai mangsa untuk minum bersama," katanya.

Menurutnya, selepas kira-kira 30 minit berkenalan, pelancong warga asing itu kemudian mempelawa dua lelaki gay berusia awal 20-an terbabit untuk pergi ke pangsapuri disewanya itu.

"Kedua-dua gay boy terbabit lantas bersetuju sebelum mengikut mangsa pulang ke pangsapuri mewahterbabit untuk melakukan hubungan terlarang beramai-ramai.

"Berdasarkan maklumat, salah seorang gay terbabit tidur bersama mangsa di dalam bilik manakala seorang lagi tidur di ruang tamu pangsapuri berkenaan selepas masing-masing selesai memuaskan nafsu,' katanya.

Menurutnya, mangsa yang bangun dari tidur sekitar jam 10 pagi keesokan harinya bagaimanapun terkejut apabila mendapati dua lelaki gay berkenaan sudah tiada di dalam biliknya.

"Malah mangsa mula merasai sesuatu tidak kena apabila tiga telefon bimbit dan wang tunai RM600 miliknya lesap dari atas meja di dalam pangsapuri berkenaan.

"Selain itu, sekeping kad kredit yang disimpan di dalam poket seluar ketika mangsa sedang tidur turut dicuri," katanya.

Difahamkan mangsa kemudian pergi semula ke pusat hiburan gay berkenaan sekitar jam 11 malam sebelum bertemu salah Aril.

"Aril kemudian menyerahkan semula telefon bimbit mangsa dengan alasan ia diarahkan supaya dipulangkan seorang rakannya itu.

"Pada masa sama, lelaki gay tempatan itu berjanji menyerahkan kembali baki dua telefon bimbit dan kad kredit kepada mangsa dalam tempoh masa terdekat," katanya.

Menurutnya, dua hari selepas kejadian, mangsa yang tidak sabar berhubung dengan bank bagi mengetahui status kad kredit miliknya yang hilang sebelum ini.

Mangsa bagaimanapun, terkejut mendapati lebih RM15,000 dibelanjakan menggunakan kad kreditnya bagi membuat transaksi pembelian barangan.

"Mangsa yang sedar dipermain-mainkan lelaki gay terbabit membuat laporan polis di atas kerugian itu," katanya.
 
Sponsored Post

Putra_Quezee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 7, 2008
Messages
1,287
Reaction score
19
Points
25
ish... pelik2 kes sekarang nie...
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Gaylong :))
 

Anonymous89

Super Active Member
ForexMart Fans
Joined
Apr 28, 2009
Messages
5,408
Reaction score
28
Points
80
gayboy punye pasal ... abis kene kencin .. :p
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,416
Reaction score
21,052
Points
1,671
62tahun tu..walaupun gay, masih selera ke??sebat je ape yg ade
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,140
Reaction score
76
Points
1,020
nasib mu la gay :eek:
 

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
258
Points
136
kah.kah.kah ... gay pun dah pandai merompak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register