Digital SLR Photography - Edisi October 2019

CG Sponsors
Xploit Machine

CG Top Poster Club
Joined
Nov 23, 2012
Messages
20,825
Reaction score
3,434
Points
236


Sementara British teruja untuk banyak hal, termasuk kecerdasan yang tajam, kehebatan dan kelebihannya, itu adalah keghairahan mereka yang besar untuk perjalanan yang kita tofocus pada bulan ini. Kebanyakan kita berharap untuk menikmati percutian musim panas, sama ada di kawasan lain di pulau-pulau yang adil kami, di mana-mana sahaja, dan kesesuaian dengan tawaran hujung minggu, semakin banyak kita menikmati dua buah perjumpaan setahun.

Lawatan Whilephotographic menjadi semakin popular, kebanyakan kita mengambil aholiday dengan keluarga, yang sementara menyenangkan (dan tekanan!), Menghadkan peluang untuk menghabiskan masa semata-mata untuk tujuan untuk mengambil gambar. Mana-mana jenis youplan perjalanan yang diambil, anda akan memaparkan kehadiran PhotoMasterclass bulan (halaman 52) menyediakan nasihat, maklumat dan idea-idea untuk membantu perfeksion, mengambil pilihan yang terbaik dan menangkap gambar terbaik anda.

Jangan risau jika anda tidak mempunyai rancangan perjalanan, kerana isu bulan ini dibungkus dengan tutorial foto, idea dan inspirasi untuk menghilangkan youshooting dengan gembira dekat tohome untuk berminggu-minggu datang. Dari bumbung landskap tumpuan untuk mengambil gambar atsiri, kami mempunyai banyak pemeliharaan bulan ini. Editor - Daniel Lezano

133 Mukasurat (PDF) - 229.6MB

Downloads
http://hitfile.net/SwW9m1n/Digital.SLR.Photography.October.2019.pdf.html
http://nitroflare.com/view/6B41CBC79A14025/Digital.SLR.Photography.October.2019.pdf
 
Top
Log in Register