BTC USD 39,927.4 Gold USD 1,815.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Design Facebook Cover Timeline Fanpage Anda!- SAMPLE DESIGN UPDATE!

bassagent

Active Member
Joined
Nov 19, 2011
Messages
1,227
Reaction score
9
Points
25
GRAPHIC DESIGN SERVICE (FREELANCE)

salam.. warga CARIGOLD semua..disini saya menyediakan perkhidmatan design facebook cover untuk fanpage anda dengan harga yang berpatutan dan mampu milik,yang pastinya CANTIK dan KREATIF diutamakan!

FACEBOOK PHOTO COVER (Fanpage,Profile,Group)
Servis lain:
MEDIA SOCIAL PHOTO COVER (TWITTER,YOUTUBE,GOOGLE)


Anda akan dapat 1 set PROFILE PICTURE dan COVER PHOTO
(rujuk contoh design dibawah)



O19 55 77 9l9 (WS/SMS)

:)cgrock ================================================:)cgrock

APA PENTINGNYA COVER FANPAGE NI?

Facebook Cover Photo adalah alat pengiklanan percuma yang dapat membantu mempromosikan perniagaan anda.Anda mempunyai produk atau jenama yang ingin dikeluarkan, atau event yang ingin dianjurkan?

Ini adalah medium yang paling tepat untuk PEMASARAN serta memperkenalkan perniagaan/produk yang anda sedang jalankan,sama ada dari penonton yang sedia ada LIKE FANPAGE anda, atau yang baru singgah membuka laman FANPAGE anda untuk tujuan 'stalk', ia adalah perkara PERTAMA orang ramai LIHAT.

jadi mengapa tuan puan semua tidak mengambil kelebihan ini? maka ini adalah FIRST IMPRESSION untuk mereka melepak dan menekan like di page anda!


CONTOH DESIGN FACEBOOK COVER CUSTOMER


26.png

25.png

24.png

23.png

22.png

2485851_enlargdvdved-1.png

248585dds1_enlarged-1.png

2485763_ddfenlarged-1.png

2485763fddg_enlarged-1.png

2485851_edfgnlarged-1.png
2485851_engfhlarged-1.png

2485851_enlarged-1.png

2485851_enlarged-1dd.png

2485851_enlargedgc-1.png

2485851_enlfgarged-1.png

2485851bfdg_enlarged-1.png

21.png

UNTUK TEMPAHAN! SILA PM SAYA BUTIRAN2 TERSEBUT:

Facebook URL:
Jenis Produk/servis:
Title/Perkataan nk ditulis:
warna:

*Projek design akan mula dibuat setelah pembayaran dilakukan.
*Pembayaran boleh dilakukan melalui MAYBANK. (PM NO. ACC)
*Tempoh untuk siap adalah 1-14 hari (Faktor masa,idea,internet dll)
*Cover fanpage yg terpilih akan dipaparkan sbgai sample(di samping mempromosikan biz anda)
[/CENTER]


:)cgrock ================================================:)cgrock

TESTIMONI PELANGGAN

baru lepas buat fb cover ngan TT..Terbaik:)

sori lambat bg feedback kt tuan tanah ni.
tq,wife aku puas hati design utk page dia.
simple tp colour menarik n senang nk minta adjust apa2 yg xkena..
https://www.facebook.com/pages/OLE-OLE-Shopaholic/586256791478592?ref=aymt_homepage_panel

Nak repeat lg TT..tengah tunggu ada dua nih...siap bahn den roger...


TERIMA KASIH..DAH TERIMA TEMPAHAN YG DAH SIAP


nk tgk hasilnyerr

like dulu yerr..hehe

www.facebook.com/walit2u

:D:D:D

tq TT..
design cantik + servis mantop + harga murah..
= graphic designer terbaik AAA++...

Servis TT menarik.. terbaik...
walaupon bizi sbg student job tetap matop :)

Tq utk logo sy ... svs A++
:D

servis terbaik daripada TT

pantas !! 1 hari dah siap ~

bump utk tt....projek siap...

servis tt mmg pantas dan murah,mmg rekomended utk yg tak reti design

bump utk tt..Nice design, harga pun murah..kira bole repeat order la.. :)cgrock:)paid

xperlu..semua TT buat.. tt mmg hebat gudjob


alhamduliilah..dapat gak coverline cun melecun dgn kos yang murah...tq TT

servis TT terbaik!!

Aku hari tu book cover Fanpage je dlu n TT yang tolong designkan padahal duit tak bayar lagi pun..

lepas TT dah send cover Fanpage tu baru aku transfer duit ke TT..

berani betul TT ni sent cover fanpage aku dulu tak takut kena tipu pe..

amek masa 2-3 hari juga lah tt design tp mmg terbaik design TT...

tak rugi korang amek servis TT yang murah dan meriah ne..

Good Luck TT ;)

next time nak booking lagi lah ;)

Ni Hasil Kerja TT.

(RUJUK DI ATAS-PAGE LEUNIEY NATASHA)

(RUJUK DI ATAS-PAGE AKU DAH BOSAN DENGAN SIKAPMU)

testimoni.png
 
Last edited:
Sponsored Post

mohdashraf

Super Active Member
Joined
Apr 22, 2010
Messages
6,775
Reaction score
481
Points
81
terbaikkk tt...

klu nk buat logo,brp pilihan dbri ???
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
411
Points
136
wah...bagus ni...boleh lah tempah dgn tt kalau tgk servis bagus..kita tempah lagi...

apa kata TT buat satu logo untuk aku dulu utk testimoni...

boleh ke tt?
 

bassagent

Active Member
Joined
Nov 19, 2011
Messages
1,227
Reaction score
9
Points
25
wah...bagus ni...boleh lah tempah dgn tt kalau tgk servis bagus..kita tempah lagi...

apa kata TT buat satu logo untuk aku dulu utk testimoni...

boleh ke tt?

amboi nk sponser je... :)) BUMP satu kali...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register