BTC USD 63,323.9 Gold USD 4,327.97
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Demo lagi sabtu ni..Jom?

FarahNadia

Active+ Member
Messages
4,094
Joined
Jan 11, 2013
Messages
4,094
Reaction score
14
Points
25
betul ke berita ni ? aku dapat dari member td.
seruan supaya rakyat bangkit melakukan rusuhan jalanan pada 18 Mei ini juga dilaungkan Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), R. Sivarasa kononnya jika UMNO dan BN berjaya ditumbangkan melalui demonstrasi tersebut, pembangkang akan mengubah sistem sedia ada.

"Adakah kita sanggup turun ke jalan raya? Kita sudah tiada jalan lain. Kita akan buat macam perhimpunan Bersih sebelum ini. Kita tunjukkan bagaimana kuasa rakyat kepada UMNO dan BN. Kita lawan tetap lawan," katanya

sesapa ada info tlg bgtahu

mod, kalo salah, delete je la thread ni
 
bukan...himpunan mahasiswa..menuntut pengerusi SPR letak jawatan dlm masa seminggu...
 
18hb ni rasanye perhimpunan pelajar kot?? mintak spr punye bos letak jawatan

bab keluar ke jalan raya ni,,selagi kes protes undi dibawa ke mahkamah selesai,,xde nye pemimpin pakatan rakyat akan tumbangkan kerajaan melalui demonsrasi jalanan.


bab bos spr patut letak jawatan mmg aku setuju..
..
 
asyik demo jalanan, berhimpun salak sana sini. Bila nak buat himpunan cam Kelantan, reramai solat sunat ke hajat ke kat Dataran.

Ada la gak manafaat.. ni menyusahkan orang ler
 
asyik demo jalanan, berhimpun salak sana sini. Bila nak buat himpunan cam Kelantan, reramai solat sunat ke hajat ke kat Dataran.

Ada la gak manafaat.. ni menyusahkan orang ler

buat je la solat hajat kat stadium bukit jalil tu. lagi efektif
 
jangan buat kat KL boleh?

kau pekik dan lolong kat DEPAN IBU PEJABAT SPR.
 
Cuba buat bacaan yassin ramai ramai kat stadium.kasi panas mereka mereka yg mastermind penipuan pru13 ni.kalau 100 ribu yg hadir insyaAllah makbulin.
 
buat je la solat hajat kat stadium bukit jalil tu. lagi efektif

betoi,,, Sebab tu Kelantan aman. Parti yang duk menang pun menang lagi.

Pemimpin kalau otak cara salah, salah le result dia.
 
Back
Top
Log in Register