To Sell Delivery sandwichkl

Recommended Brokers


aina fesyen

Active Member
Joined
Mar 25, 2011
Messages
1,062
Reaction score
0
Points
30
1.jpg



MENU SPECIAL HARI SELASA SAHAJA :

Nasi lemak merupakan sarapan pagi yang sungguh menyelerakan. Di Malaysia, tak kira pagi atau malam, nasi lemak tetap menjadi pilihan.

kami sajikan nasi lemak alaf baru yang lebih padu dan ummph untuk anda nikmati

Nasi lemak sambal udang + sambal gesek giler
Penuh lauk sedap tak terkata
Udang segar saiz m menanti anda

Sesuai di makan bila bila masa dan di mana ajer

Makan sekali esok mesti nak tapau lagi
Nasi lemak alaf baru dari kami istimews untuk
Anda

Booking awal tempahan ditutup jam 2 pm hari isnin setiap minggu

Www.wasap.my/601123465308/nasilemakudang

KL ada caj untuk delivery

LOKASI KAMI : AMPANG KL
 
Sponsored Post

aina fesyen

Active Member
Joined
Mar 25, 2011
Messages
1,062
Reaction score
0
Points
30
73109041_110349033722260_4346117161039691776_n.jpg




SAMBAL TUMIS SEDAP

sambal serba guna uang boleh di makan dengan nasi panas , pulut , roti


Boleh juga dijadikan sebagai perencah nasi goreng.

Produk Bumiputera

Simpan di dalam peti sejuk selepas dibuka

Halal

tahan lama , ringkas , ready to eat , simple dan boleh di bawa kemana saja dan boleh di makan bila bila masa

sedap rasa pedas pedas manis sangat sesuai untuk sesuai

terbuka pada agent yang ingin menjana pendapatan dan ada komisyen yang akan di berikan

sambal tumis ni boleh di poskan seluruh malaysia

dapakan segera dsini :

www.wasap.my/601123465308/sambalsedap

LOKASI KAMI : AMPANG KL
 

aina fesyen

Active Member
Joined
Mar 25, 2011
Messages
1,062
Reaction score
0
Points
30
SAMBALGESEK PEDAS GILER - ACIK KPOP

Para pecinta pedas tentu selalu mencari makanan super pedas yang menggetarkan lidah.
pencinta pedas wajib cuba ..

kepedasannya yang sangat melampau,

super super pedas dan memuaskan lidah para penyuka cabai.

sambal ini diiktirafkan terlalu pedas @ terlalu hot

boleh disajikan bersama dengan bermacam-macam menu, sambal setan pedas acik kpop sangat menggugah selera

✔bikin lidah terbakar dan keringat bercucuran!
✔tahan lama
✔bisa di bawa kemana saja
✔sangat simple dan ringkas

yang paling best dan bernilai serta berbaloi
sambal gesek pedas giler- acik kpop ni

✔bebas tanpa pengawet
✔ready to eat
✔tak perlu nak masak lagi
✔mudah disimpan dan di bawa kemana saja
✔buat perencah nasi , bihun dan mee goreng mantap sekali
✔melancong , berkelah , balik kampung jangan lupa jadikan ia bekalan

✔colek dengan petai , jengkol , kangkung rebus , pucuk ubi perghhh tak henti mengunyah masa tu

✔boleh di pos untuk anda dimana saja

jangan risau sambal gesek pedas giler acik kpop ni homemade dan halal

📱www.wasap.my601123465308/sambalpedas
 

Attachments

Sponsored Post
Top
Log in Register