DCE - dreamclubexclusive.com

CG Sponsors




Shesgone

Freshie
Joined
Jan 14, 2010
Messages
33
Reaction score
0
Points
6
Program membantu sesama insan terbaru terkini terlatest di pasaran!! Sdg hangat diperkatakan! Sdg hangat di persoalkan!! Baru bermula pada 1/1/2010!! Dalam 10 hari telah berjaya mencipta pendapatan melebihi rm10k dgn modal yg paling minima rm20 sahaja!! Tak salah mencuba sesuatu yg baru untuk merebut peluang terawal menjadi jutawan di tahun baru 2010!!
Bukan mlm!
Bukan pyramid!
Bukan skim cepat kaya!
Bukan bukan bukan..!

Anda join saja terus sumbangan akan anda perolehi on the spot!! Walaupun tanpa menaja!!! Tak perlu tunggu lama lagi.. Jadi yg terawal sekarang!!!

Sy akan detailkan penerangan dibawah.. :) cepat hubungi saya di talian 0136427956
 
Sponsored Post

Kaya_Emas

Reported scam activity., Marked as Scammer, until
Joined
Mar 22, 2009
Messages
911
Reaction score
16
Points
15
kenape xbloleh detail kan kat sini je,
 

Kaya_Emas

Reported scam activity., Marked as Scammer, until
Joined
Mar 22, 2009
Messages
911
Reaction score
16
Points
15
website DCE kosong je bro,
 

reefqie

Fun Poster
Joined
Feb 25, 2007
Messages
517
Reaction score
5
Points
15
da ada org bukak thread ni. memang bagus prog ni.. aku baru je join :D
 

Shesgone

Freshie
Joined
Jan 14, 2010
Messages
33
Reaction score
0
Points
6
web masih terlalu baru..bila da join akan diberikan id dan password.. sy akan updatekan info dr masa ke semasa..
 

Kaya_Emas

Reported scam activity., Marked as Scammer, until
Joined
Mar 22, 2009
Messages
911
Reaction score
16
Points
15
malas btul aku dengan thread yang dibuat kemudian lari, kena tetapkanlah kalau nak post thread newbie xboleh, at least mesti dah penah post 100 post baru boleh bukak thread,
 

Kaya_Emas

Reported scam activity., Marked as Scammer, until
Joined
Mar 22, 2009
Messages
911
Reaction score
16
Points
15
saba bro..TT tgh update le tu.. meletup la prog ni pasni.. :D

sistem kutu moden, min modal rm20 je.. budak tadika pun leh kaya camni.. :D
bro taw ke detail die? PM sat kat aku,
 
Sponsored Post
Top
Log in Register