Data center

CG Sponsors




jastho

Fun Poster
Joined
Nov 30, 2007
Messages
756
Reaction score
18
Points
15
Assalammualaikum..saper sini kerja data center kalau tempat korang tu ada kosong bgtau k..ada sorang nih dia takda pengalaman tapi berminat nk masuk line data center nih dah jenuh mintak merata tapi takda yg lekat lagi..kalau ada tuan sini yg boleh ejas kasi tau ok..mamat nih ada la degree dlm sains komputer tapi tak baper terer sgt la takat ada degree je la..willing to learn and work hard mamat nih..hehehe..kalau ada tu rojer2 la ya
 
Top
Log in Register