Dah kopak baru nak belajar

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18688
USD / JPY
104.485
GBP / USD
1.31659
USD / CHF
0.90446
USD / CAD
1.31267
EUR / JPY
124.011
AUD / USD
0.71315

CG Sponsors




kopak

Junior Member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
82
Reaction score
0
Points
6
Salam semua sifu2 dan otai...sy nak belajar dgn dgn otai atau pakar dlm forex ni ...tapi sy nak belajar secara terus(bukan melalui online)....susah la belajar tak de guru ...so ade tak guru2 yang nak ajarkan...pm ke ape ke
 
Sponsored Post

ejoybaik

Super Active Member
Joined
May 22, 2008
Messages
5,534
Reaction score
29
Points
70
sabor yee... jap2 lagik ramai ler yg dtg
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
same2 la kita blajar ek...

kat cg nie mcm2 ilmu porex ade, ko tggal bace,study and amalkan ngan acc demo pastu biler dah yakin leh popips, bru la ko main realnyer..:D
 

mrlan09

Legendary Member
Joined
Nov 10, 2009
Messages
10,661
Reaction score
183
Points
923
test acct demo,..test acct contest....kat instafx macam-macam contest ada...:D
 

kopak

Junior Member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
82
Reaction score
0
Points
6
area KLIA...dan kwsan sewaktu dgnnya
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
bahaya sebnaqnya kalau dah kopak baru nak start
tinggi risk tue.. takut kopak kuasa dua lak
moga2 bro ditemukan dgn sifu hebat
 

kopak

Junior Member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
82
Reaction score
0
Points
6
mudah2an....now baru ada kesedaran bahawa sy zero....so harap perasan ni tak berubah menjadi terasa bijak bila dah ada pengetahuan nanti....
 

kopak

Junior Member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
82
Reaction score
0
Points
6
Its been 6 days...belum ada masta2 yang sudi nak mengajar...sy dah cuba belajar dgn membaca tp tak boleh phm sgt..harap sgt ada masta2 yang menampilkan diri
 

faizal_bulat

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Aug 29, 2008
Messages
3,920
Reaction score
164
Points
33
Its been 6 days...belum ada masta2 yang sudi nak mengajar...sy dah cuba belajar dgn membaca tp tak boleh phm sgt..harap sgt ada masta2 yang menampilkan diri
aku dok putrajaya.. senang2 ko skype la aku.. so asas forex ko dah mahir ke? layan la dulu babypips.com.. :)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register