Cubaan sekam oleh nigger

Recommended Brokers


Lobey

Active+ Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
4,085
Reaction score
60
Points
30
Ini email nye. tk nak baca pun tk per. panjang sangat eh? tk per la at least bila ada org gugel product/nama minah ni akan keluar thread ni. hehe..modus operandi nye sama cuma barang nya lain. kalau dulu nk cari ubat lembu giler skrg ni Amitrole pulak. tapi dlm pada tu ada jugak yg terkena tipu.:)



Salam,
Saya Noor Zuriyati Bt Ahmad , saya bekerja sebagai Marketing Officer di sebuah syarikat pemprosesan batu mulia di UK.di sini Saya ingin memperkenalkan kepada encik peluang perniagaan yang besar kenuntungannya,saya memerlukan bantuan encik dan kerjasama encik untuk memajukan perniagaan ini.saya menghubungi encik kerana saya tidak ingin kehilangan rakan kongsi saya di dalam perniagaan ini.saya tahu bahawa saya dan encik akan mendapatkan feadah yang baik daripada perniagaan ini di masa akan datang. Sekarang saya hanya ingin encik menjadi pembekal (agent) kepada syarikat saya bekerja dan encik boleh mendapat keuntungan daripada peluang perniagaan ini . Syarikat saya memerlukan sebuah produk yang disebut (AMITROLE LIQUID). Para Amitrole Liquid adalah cecair kimia saintifik bar substansi, sejenis pelincir, terutama digunakan di makmal untuk gemological pemurnian merawat atau menerangkan,memasuki ke dalam berlian dan mengewap keluar kotoran di dalam berlian dan batu-batu berharga sepertinya.Pembekal asal produk ini adalah di (Malaysia) sehingga lah pembekal produk langsung syarikat KAMI INI mengalami kemalangan di sini {uk} ,dia adalah pengurus pemasaran dan sejak dia kemalangan monopoli ini telah tergendala.saya hanya ingin encik menjadi agen di antara penjual dan pembeli .Ini adalah perniagaan besar untuk saya dan encik dan akan mendapat keuntungan besar.saya hanya memerlukan kerjasama untuk menjadikan perniagaan ini berjaya.Saya akan memberi anda maklumat lebih lanjut tentang hal ini jika anda bersedia untuk menjadi sebagai agen untuk membekalkan produk ke syarikat kami.
Pertama, saya akan perkenalkan anda pembekal (agent)kepada syarikat saya nanti. Mengikut peratusan, awalnya harga beli yang sebenarnya produk tersebut oleh syarikat per Carton adalah 4,300.00 USD, sedangkan di (Malaysia) harga jual tempatan adalah 2,300.00 USD dan syarikat saya memerlukan tidak kurang daripada 200 Cartons.
saya ingin encik menjadi agen link kami yang menghubungkan penjual tempatan di Malaysia secaralangsung kepada syarikat membeli maka margin keuntungan akan digunakan bersama berdua 50% untuk encik, sementara 50% kepada saya.sekiranya encik dapat membantu saya mengurus perniagaan jual beli produk ini saya amatberterimakasih.kemudian saya akan membincangkan pekara ini bersama pengurus syarikat saya. saya yakin dan percaya encik boleh menyediakan produk ini kepada syarikat.di sini juga saya memfailkan butiran dari segi harga dan cara bayaran maka kita boleh mengambil daripada permulaan perniagaan ini. encik saya mengharap agar encik dapat membalas email saya ini secepat mungkin, agar saya dapat mengemailkan number telephone penjual di malaysia gar encik dapat menghubungi penjual untuk bertanya sama ada penjual tersebut masih mempunyai stock untuk di bekalkan kepada encik.sebelum syarikat kami akan menghantar pengurus pembelian pergi ke Malaysia untuk membeli produk dari encik secara tunai.Terima kasih atas kerjasama encik,saya mengharap dan menunggu balasan email daripada encik.
Wassalam...Noor Zuriyati Bt Ahmad.
 
Sponsored Post

cheagil

Active+ Member
Joined
Jan 11, 2011
Messages
2,990
Reaction score
38
Points
30
noor zuriyati tu aweks nigger ker?
 

razor77

Active+ Member
Joined
Jul 14, 2011
Messages
2,813
Reaction score
22
Points
25
elok jer bahasa dia. mcm org melayu jugak. mana derang belajar.
 

cheagil

Active+ Member
Joined
Jan 11, 2011
Messages
2,990
Reaction score
38
Points
30
apa kata tt jwp emel dia kata ..kebetulan saya baru dapat duit epf dan masih tercari2 peluang perniagaan yg bagus. agak2 cik zuriyati rm1mil cukup tak. saya ingin berjumpa dgn cik berdepan dan kita buat deal.... jumpa ajer terus tangkap ramai2 dan cari balak nigger dia tu..
kasi hajar sikit.
 

sexy-angel

Super Active Member
Joined
Feb 4, 2008
Messages
5,388
Reaction score
132
Points
73
apalaa en lobey nie...
orang nak bg duit tu..:))
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,533
Reaction score
567
Points
166
aku kalau tgk dia tulis "batu mulia" jer....mmg confirm scam negroto.....
 

akukaya76

Active Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
1,320
Reaction score
14
Points
25
apa kata tt jwp emel dia kata ..kebetulan saya baru dapat duit epf dan masih tercari2 peluang perniagaan yg bagus. agak2 cik zuriyati rm1mil cukup tak. saya ingin berjumpa dgn cik berdepan dan kita buat deal.... jumpa ajer terus tangkap ramai2 dan cari balak nigger dia tu..
kasi hajar sikit.
Cantik punya pelan..:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register