credit card paling best ...

CG Sponsors




fared

Active Member
Joined
Jan 12, 2010
Messages
1,025
Reaction score
27
Points
30
apa kredit kad yg korang pakai ?
apa kredit kad yg paling best & terbaik yg korang penah pakai ..
klu dulu 1 org blh guna byk kredit kad & mcm2 jenis sbb kebanyakkan kedit kad adalah free tanpa anual fee ..
skrg ni kredit kad da kene tax rm50 :mad: ..
nak guna kredit kad kene guna 1 jek sbb x nak bg duit byk2 kat kerajaan ..
jd korang blh tolong warga CG pilih kredit kad yg terbaik ..

peace ..
 
Sponsored Post

faizal_bulat

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Aug 29, 2008
Messages
3,920
Reaction score
164
Points
33
apa kredit kad yg korang pakai ?
apa kredit kad yg paling best & terbaik yg korang penah pakai ..
klu dulu 1 org blh guna byk kredit kad & mcm2 jenis sbb kebanyakkan kedit kad adalah free tanpa anual fee ..
skrg ni kredit kad da kene tax rm50 :mad: ..
nak guna kredit kad kene guna 1 jek sbb x nak bg duit byk2 kat kerajaan ..
jd korang blh tolong warga CG pilih kredit kad yg terbaik ..

peace ..
aku dengar affin bank punya balance transfer yg hangat di pasaran.. hehehe 3% untuk 36 bulan.. :)cgrock
 

mansur79

Active Member
Joined
Nov 24, 2009
Messages
1,132
Reaction score
205
Points
33
kalau tak nak bayar tax rm50 dan nak pakai satu je kredit kad, better pakai bank rakyat..BR akan serap cukai tersebut...
 

Pak M

Active Member
Joined
Mar 26, 2010
Messages
1,957
Reaction score
281
Points
41
aku dengar affin bank punya balance transfer yg hangat di pasaran.. hehehe 3% untuk 36 bulan.. :)cgrock
xde la hangat sgt bro..
utk pengetahuan bro, kalu nak buat bal transfer skrg nie kenaa consider beberape perkara... antaranya..
1. 0% interest
2. Prize


Kawan dah dapat 5 TV LCD semata2 buat balance transfer nie.. hehehe.. katenye pasni dapat nk letak dlm toilet plak.. :)):))
 

niagaqaseh

Fun Poster
Joined
Jan 20, 2010
Messages
531
Reaction score
12
Points
20
bank rakyat tiada cas RM50...kumpul point..ada rezeki leh tebus gie umrah
 

mrlan09

Legendary Member
Joined
Nov 10, 2009
Messages
10,661
Reaction score
183
Points
923
aku baru jer minggu lepas kansel cc..:(
 

fared

Active Member
Joined
Jan 12, 2010
Messages
1,025
Reaction score
27
Points
30
tp cc bank rakyat mcm x berapa nak best la ..
kebanyakkan cc skrg kan byk yg dah link dgn company lain contohnya RHB-Tesco (blh dpt point lebih & diskaun kat tesco), maybank petronas (dapat 5x mata bila isi myk petronas) atau cc mcm HSBC yg byk bg diskaun utk soping..
lgpun cc bank rakyat tu x terangkan pun mata yg dikumpul tu perlu bape byk utk ge umrah ..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register