BTC USD 86,435.4 Gold USD 4,181.72
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Crazy promotion mirror auto spa

ernajuhani801212

Junior Member
Reaction score
0
KAMI MENYEDIAKAN SERVIS:
1- CUCI ENJIN
2-CUCI KUSYEN KERETA
3- FOG SYSTEM (HILANGKAN BAU DALAM KERETA)
4-INTERIOR
5-WAX ONLY
6-POLISH ONLY
#### PRODUK YANG DIGUNAKAN:- MEGUIARS, OSREN, AUTOGLYM, TURTLE PLAN####
BEROPERASI DIPUSAT KOMERSIAL SEKSYEN 7 SHAH ALAM (BELAKANG BALAI POLIS SEKSYEN 7)
HUBUNGI BLACK 014-6258567
**100% HAKMILIK ORANG MELAYU..:)):eek::D

JOM KAWAN2.... JANGAN TGU LAMA2.... BAIR KERETA KASI KILAT & MENARIK... ANDA PASTI PUAS HATI...

Last edited:
black...warga CG tak ada discount ke????

Untuk pelanggan2 sekitar Shah Alam { berdekatan } , kami juga menyediakan perkhidmatan pengambilan & penghantaran kereta anda untuk di Polish....... Sila hubungi kami ..... Kami jamin anda pasti puas hati...

Sila hubungi kami untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik dari kami & juga harga yang sangat2 berpatutan... ANda pasti puas hati... 100% dikendalikan oleh anak2 Bumiputera.....

HARGA ISTIMEWA UNTUK POLISH , WAX , DASHBOARD POLISH , DOORTRIM POLISH ,FOG SYSTEM DAN MCM2 LAIN PERKHIDMATAN YANG DISEDIAKAN..........

mirror auto spa kedai tepi color oren dulu tu ke ?

bro.. cuci kusyen utk keta kancil brapa eh??

ah fat : yup... Dua2 kedai tu kami dah take over... Kedai kaler biru { Mirror Auto Spa } & kedai kaler Oren Hitam { TUner Auto Spa }

pawaih : Biasanya 1 kusyen RM50.. tapi kalau cuci keseluruhan Kusyen { Harga pakej RM250 + FOG SYSTEM }..* BERGANTUNG KEPADA KEADAAN KUSYEN...
* HARGA MASIH BOLEH RUNDING LAGI....

FOG SYSTEM ni akan menghilangkan semua bau2 yang kurang menyenangkan, bakteria2 ,Mematikan Kuman2 pada kusyen & aircond di dalam kenderaan .

Back
Log in Register