To Sell CPU UNTUK DIJUAL

CG Sponsors




felixtimber

Fun Poster
Joined
Feb 16, 2006
Messages
427
Reaction score
0
Points
10
serius...bleh tahan hargenye nih..aku dlu pun bli pc camni gak..beli kat mmber2..
 
Sponsored Post

Tokera

Elite Member
Platinum Member
Joined
Dec 31, 2005
Messages
11,255
Reaction score
144
Points
123
Ok PC ni sudah ade BUYER..

So..
kepada pembeli yang mau dirahsiakan namanya Terima kasih atas kesediaan anda untuk membeli pc ini.

Next time pas raya aku ade 3 unit PC untuk di jual.. Price leh diskus..
Semua Pentium 4 1.8Ghz - 2.4GhZ.

Selepas raya dalam seminggu dua aku akan update.

Terima kasih.
 

Tokera

Elite Member
Platinum Member
Joined
Dec 31, 2005
Messages
11,255
Reaction score
144
Points
123
Ada lagi 2 unit Cpu yang sudah siap untuk dijual..

Kepada sesapa yang berminat boleh hubungi saya.

Speksifikasi lebih kurang dengan post first thread kecuali untuk CPU II processor dia 2.4Ghz.

Cpu I - RM650.00 (nett)

Cpu II - RM800.00 (nett)

Sape cepat dia dapat. Terima Kasih.
 

Blues

Elite Member
Platinum Member
Joined
Mar 6, 2006
Messages
8,176
Reaction score
17
Points
70
Haha tokera.. Ok gak rega ko tu.. Nak aku jadi dealer kat tempat aku? BAper comm nak kasi? :lol:
 

Tokera

Elite Member
Platinum Member
Joined
Dec 31, 2005
Messages
11,255
Reaction score
144
Points
123
muahahahaha.. x de hal...
ade la bahagian ko kalo bleh cari orang nak beli pc baru ke lama ke notebook ke atau aksesori komputer..

Aku bisnes kecil-kecilan lagi ni..
Nanti dah cukup fund aku nak bukak kedai sendiri la...Insya Allah.
 

mie8500

Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 28, 2006
Messages
2,026
Reaction score
4
Points
25
aku pun nak jadi dealer gak la.. area utara.. bole kan tokera. nanti sambil amik barang, ble singgah umah mertua aku kat gong badak secara x langsung.. hehehe
 

Blues

Elite Member
Platinum Member
Joined
Mar 6, 2006
Messages
8,176
Reaction score
17
Points
70
tokera said:
muahahahaha.. x de hal...
ade la bahagian ko kalo bleh cari orang nak beli pc baru ke lama ke notebook ke atau aksesori komputer..

Aku bisnes kecil-kecilan lagi ni..
Nanti dah cukup fund aku nak bukak kedai sendiri la...Insya Allah.
Aku ada gak buat biz jual pc baru ni.. 2nd hand yg x der.. leh lah jadi dealer ko.. :badgrin:
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
muahahahaha.. x de hal...
ade la bahagian ko kalo bleh cari orang nak beli pc baru ke lama ke notebook ke atau aksesori komputer..

Aku bisnes kecil-kecilan lagi ni..
Nanti dah cukup fund aku nak bukak kedai sendiri la...Insya Allah.
betul gak tu, macam nak jadi dealer jer...
laptop ada tak?
 

nasiempet

Active Member
Joined
Sep 7, 2006
Messages
2,224
Reaction score
0
Points
20
beli pakai e-gold bleh ker.. tpai tungu pspro bayta dulu
 

Tokera

Elite Member
Platinum Member
Joined
Dec 31, 2005
Messages
11,255
Reaction score
144
Points
123
boleh.. x de masalah..sama ada egold dan RM...
Dalam internet kita x terima SCAMPAY jerk.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register