Copytrade Forex4you

Recommended Brokers


Sponsored Post

gobang

Fun Poster
Joined
Sep 5, 2007
Messages
908
Reaction score
4
Points
15

gobang

Fun Poster
Joined
Sep 5, 2007
Messages
908
Reaction score
4
Points
15
Copytrade

mana yang nak usha2 akaun nih leh usha kat myfxbook sy
DD yang rendah keutamaan sy,kerana kawalan DD yg rendah lah yg boleh buat akaun kita sustain lama..
emosi terkawal,trade pun x merapu, jadi hasilnya profit yg konsistan walaupun sikit..kita boleh win dgn market..

salah satu cara nak control emosi cara sy,sy robot kan jadi semua mengikut yang telah dirancang disetiap perjalan entry in and out..

xkesah akaun tu akaun cent atau pun standard.
kalau akaun cent pun x boleh nak control..mcm mana nak beraleh pergi lebih jauh dgn akaun standard.

akaun cent atau standard bukan ukuran
yang penting konsistan yang setiap trader impikan...

link myfxbook sy

https://www.myfxbook.com/members/gobangfx/ea-arkus/2538805
 
Sponsored Post
Top
Log in Register