Comics Gempak Starz

CG Sponsors




Arxtivation

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2008
Messages
541
Reaction score
0
Points
10
Kat sini ade x sape2 yg tau kat mane nak dptkan koleksi comic-comic gempak starz daripada first episode till end(x kira ape2 comic asalkan sentiasa ada stok episode lama and baru)
harap anda semua dpt membantu :D
 
Sponsored Post

erDrAg00n

Moderator
Joined
Dec 22, 2007
Messages
13,729
Reaction score
5
Points
120
huahuahua...
ko nak ke??
nape x oder je dengan gempak starz??
aku ada gak...
cam
-under18
-under18-no fear
-Under18-fear no more
-Under18-Fearless
-Under18-End Of Fear
-Detektif Hantu
-fifth Element
-Eli
-Lawak Kampus
-2 DUdes
-2 DUdes for life
-Mat Gempak
-Mat Gempak Redux
-Letz Gempak
-MFEO:Meant For Each Others
-K.O King
-K.O King : Conquest
-xpressi Tempur
-Gengkey
-Absolute Gengkey
-Gengkey Fever
-Velositi

ada lagi r...malas nak tengok kat celah2 almari...
hehehe
 

erDrAg00n

Moderator
Joined
Dec 22, 2007
Messages
13,729
Reaction score
5
Points
120
aku simpan semua ni sebab ingat nak jadi memorable...
o jual satu ari nnt bila da xde kat pasaran...
tp dok tgk diorang dok printing lagi...
sedey aku...
projek x menjadi
 

Arxtivation

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2008
Messages
541
Reaction score
0
Points
10
huahuahua...
ko nak ke??
nape x oder je dengan gempak starz??
aku ada gak...
cam
-under18
-under18-no fear
-Under18-fear no more
-Under18-Fearless
-Under18-End Of Fear
-Detektif Hantu
-fifth Element
-Eli
-Lawak Kampus
-2 DUdes
-2 DUdes for life
-Mat Gempak
-Mat Gempak Redux
-Letz Gempak
-MFEO:Meant For Each Others
-K.O King
-K.O King : Conquest
-xpressi Tempur
-Gengkey
-Absolute Gengkey
-Gengkey Fever
-Velositi

ada lagi r...malas nak tengok kat celah2 almari...
hehehe
tp kalau order lambat ar...
katenye 1 or 2 bulan baru sampai tp nanti try kot:)
 

Arxtivation

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2008
Messages
541
Reaction score
0
Points
10
aku simpan semua ni sebab ingat nak jadi memorable...
o jual satu ari nnt bila da xde kat pasaran...
tp dok tgk diorang dok printing lagi...
sedey aku...
projek x menjadi
same ar... :)):)):))
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
hantu la ang nage~
sampai nak bakor bakor..
hahaha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register