Collection of Freeware

CG Sponsors




kiemiftah

Fun Poster
Joined
Aug 3, 2008
Messages
591
Reaction score
27
Points
20
E-Kamus (Freeware)
(Malay-English & English-Malay)
Pernah dimasukkan sebelum ini, tapi link dah mati...ni yg link diupdate...

CLICK HERE

tidak perlu lagi bersusah-susah untuk membelek kamus dari satu helai ke satu helai...hanya type perkataan yang dikehendaki terus dapat maknanya...

Cute PDF Writer(Free Version)
(Convert Word to PDF)

CLICK HERE

convert word to pdf dengan mudah, install dan masuk MS Word, tukar nama printer to Cute PDF Writer, tekan print...

KILLER MACHINE(Free All Viruses Removal)
(kill all detected virus)

CLICK HERE

tak perlu install ape-ape, yang penting kenal pasti virus ape dan di drive mana, contoh VIRUS.EXE, masukkan maklumat dalam killer machine, dia akan cari semua virus yang ada secara automatically, sila baca manual penggunaannya...

VIRUS REMOVAL & FIX EFECTION
(can fix many effected PCs)

CLICK HERE

di dalam folder tersebut ada mengandungi, ComboFIX, Hijackthis, Smart AntiVirus (For USB & Removeable HDD), MCAffee Free Removal Virus, dll...sila download dan cuba, tested; setiap kali PC kena virus, saya akan menggunakan freeware ini untuk remove, fix effected file dan saya berjaya menjaga PC dari diformat lebih dari 2-3 tahun...

FIX REGISTRY & UNLOCK TASK MANAGER & REGEDIT
(can unlock task manager & regedit, because of virus effection)

CLICK HERE

task manager tak berfungsi, jgn risau, dengan menggunakan freeware ini anda dapat unlock kembali semua yang diunlocked kan...

Microsoft Office Compatibility Pack for Word, Excel, and PowerPoint File Formats
(can open file Office 2007 with office 2003)

CLICK HERE

install bendalah ni, akan memudahkan anda untuk membuka mana-mana file Office 2007 (*.docx,*.xlsx dan macam2 lagi yang x kan belakang tu) boleh dibuka dengan Office 2003 walaupun anda tidak menginstall Office 2007)


ANY VIDEO CONVERTER FREE VERSION
(can covert most of video files to many sizes especially for phone use)

CLICK HERE

Any Video Converter Free version is an All-in-One video converting tool with easy-to-use graphical interface, fast converting speed and excellent video quality. It allows you to effortlessly convert video files between every format! This free version supports DVD NTSC, DVD PAL, MPEG-I, MPEG-II, MPEG-4 and Flash FLV video profiles.


ORBIT DOWNLOADER (FREEWARE)
(can download any file faster and can grab youtube file with one button press

CLICK HERE

Download Social Music, Video and More...
Orbit Downloader, leader of download manager revolution, is devoted to new generation web (web2.0) downloading, such as video/music/streaming media from Myspace, YouTube, Imeem, Pandora, Rapidshare, support RTMP. And to make general downloading easier and faster.


AOA AUDIO EXTRACTOR
(can extract video file to MP3 or another audio file easily

CLICK HERE

With AoA Audio Extractor, you can easily extract audio tracks from AVI, MPEG, MPG, FLV (Flash Video), DAT, WMV, MOV, MP4, 3GP video files and save them as MP3, WAV and AC3 formats.
It can also be used to save any portion of the audio of a video file.
It supports batch conversion.
AoA Audio Extractor is FREE software. You don't need to pay for it.
 
Last edited:
Sponsored Post

waktong

Super Active Member
Joined
Jan 26, 2007
Messages
7,520
Reaction score
97
Points
80
video editor ada tak freeware
 

RMteam

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 20, 2006
Messages
19,577
Reaction score
88
Points
125
bagus lah kalau ada freeware mc ni
 

RMteam

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 20, 2006
Messages
19,577
Reaction score
88
Points
125
aku perlukan freeware untuk crack winrar/winzip punya password ada tak TT
 

kiemiftah

Fun Poster
Joined
Aug 3, 2008
Messages
591
Reaction score
27
Points
20
aku perlukan freeware untuk crack winrar/winzip punya password ada tak TT
Sorry untuk Freeware belum pernah jumpa...kalau yang biskut twr punya:)) software ada la...tp tk dpt nk letak kat sini...hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register