Wanted [CLOSED] Tawaran Ditutup Sementara E-Book Writer

Recommended Brokers


eizjoe

Super Active Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
6,158
Reaction score
36
Points
70
Pagi buta baru dpt idea ke TT
 
Sponsored Post

ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
6,850
Reaction score
204
Points
73
ape kate tt try convert dl
 

soulsix

Super Active Member
Joined
Mar 31, 2009
Messages
5,866
Reaction score
8
Points
65
Pakai converter je la pdf ke word. Apa susah2 nak taip balik. Ni taip balik buku org mcm plagiat karya org lain je. :-? Kerja taip-menaip ni aku minta advance dulu baru aku buat kerja kalo kena bayar atau bayar lepas siap mmg tak amek la.
kalau locked pdf takleh convert kan?
tu yg nak suh taip semula
bukan setakat taip semula tp "jika anda ingin melakukan sebarang penambahan isi pada ebook tersebut amatlah dialukan.. Kiranya, anda akan hasilkan satu ebook baru untuk saya tapi isi semuanya refer kepada ebook yg saya akan bagi pada anda"
:-?
 

stargazer89

Freshie
Joined
Feb 22, 2013
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
pm jugak.macam best je mengisi masa sambil tambah duit poket.xdpt jadi novelis..jd rewriter pun hokey ;)
 

hasremi

Active Member
Joined
Mar 11, 2013
Messages
1,416
Reaction score
46
Points
30
pm utk wife sy dari tak buat apa kat rumah..:D:D
 

razali91

Fun Poster
Joined
Nov 12, 2011
Messages
404
Reaction score
0
Points
10
tt pm sy.. berminat ni.. nak cari duit tambhan utk renew roadtax kereta ni
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
41,805
Reaction score
1,537
Points
191
Assalamualaikum,

Saya memerlukan 2-3 orang writer yang sanggup untuk "rewrite" balik beberapa ebook ni.. Ebook tersebut adalah dalam format pdf, berbahasa melayu dan ada beberapa niche yang boleh anda pilih macam ebook panduan cinta, panduan malam pertama, panduan cara hilangkan tabiat merokok n etc..

Apa yang saya mahu anda lakukan ialah just "rewrite" balik aje ebook tersebut dalam format "Word", jika anda ingin melakukan sebarang penambahan isi pada ebook tersebut amatlah dialukan.. Kiranya, anda akan hasilkan satu ebook baru untuk saya tapi isi semuanya refer kepada ebook yg saya akan bagi pada anda.. :)

Bayaran bergantung pada hasil kerja n tulisan anda dan anda boleh dibayar dalam lingkungan RM200-RM600 untuk 1 ebook yang anda hasilkan..

So, tunggu ape lagi.. Cepat grab offer ni sebab limited offer..

Tq.. :)


:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Salaam.

Berminat.

Check Visitor Messages.

PS: Pernah kerja dengan forumer astrowan kat forum wangolds.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register