BTC USD 84,895.2 Gold USD 4,285.46
Time now: Jun 1, 12:00 AM

[CLOSED] Mari...

salam, baru buat semalam OD harap2 approve. soalan saya kalau ada rezki dapat duit lebih dalam 1-2 bulan lg boleh ke saya besarkan size OD ni. maknanya buat lagi sijil ASB dan cagar ke akaun yang sama dan limit OD tu bertambah. yg saya agak processing fee mungkin kena bayar lg. tp boleh ke.
 
Otai-otai sekalian,nak mintak tunjuk ajar sket..
saya buat bisnes sket.evry month expenses dlm 20k++..dlm 6 bln jejak dlm 130k.saya ade fund dlm 150k dlm asb.tak cukup baru mintak pelabur.masalahnye kalau guna odasb takut jadi negatif sebab payment biasa 8-12 bulan sekali(layan je le).biasa la kerajaan.takut buat od interestnye tak terkejor je.
mintak tolong bagi idea sket.arigato
p/s : saya dah pg skali kelas od.tgh study lg ni.
 
adui...lame betol tak dpt masok CG ni..macam2 hal banyak berlaku kebelakangan ni..tak lame lagi aku akan meluaskan kawasan jajahan pasal duit2 loan di selatan tanah air..insyaAllah.. :)
 
nampak gaya cenggitu lagi ler..nanti kalu dah ok..kita buat kat tempat ko aje lah..semua ade.. huhu :D

Penggunaan OD ne ada lebih kurang sama mcm dalam e-book "manipulasi sistem kewangan Malaysia" ke? :-?

harap2 tuan tanah boleh tolong ulas....:)
 
hehe tq cfoo mizi sini mcm2 ada ar.. sek 7 lah katekan aweks2 nyer mengegarkan huhu
aku nk beli tanah tp duit x de. kalu aku OD kan tanah tue bayar kat
tuan tanah bole x eh. tuan tanah gedaung tue pak cik aku hehe. cfoo ade any idea ker eh
 
Back
Top
Log in Register