BTC USD 16,969.1 Gold USD 1,797.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

ClicXAds - CLICXADS.com

mastersuper

Fun Poster
Messages
242
Joined
Mar 30, 2014
Messages
242
Reaction score
2
Points
15
Assalamualaikum & Salam Sejahtera kawan -kawan CG.

Hari ni saya nak memperkenalkan satu website "CLICXADS" dimana secara generalnya ia adalah satu web PERIKLANAN
yang memberikan rewards secara PERCUMA dalam bentuk BTC.

1586856567846.jpeg


jadi ,

Claim bitcoin for FREE in social media.!!! 🔥

KLIK FACEBOOK LINK.. diBayar BTC
KLIK YOUTUBE LINK.. diBayar BTC
KLIK INSTAGRAM LINK.. diBayar BTC
KLIK WEB LINK.. diBayar BTC


1586856660243.jpeg

1581909329495334-0.png


Ramai memberi alasan , ramai mencipta alasan ..
Sedangkan kita membuat tindakan dalam orang tak nampak apa kita lakukan .




Clicxads adalah salah satu platform untuk menjana Crypto Currency iaitu Bitcoin secara percuma dan pasif dengan hanya click click saja.
Founder platform ini merupakan seorang kelahiran Ghana iaitu Frank Nii Okanta Akrah.
Sudah bertapak di luar negara selama 5 bulan dan di Malaysia baru 1 bulan.


Sebarang pertanyaan atau kemusykilan boleh direct ws :




Welcome to ClicxAds the first Crypto Ads Network where you can advertise your business and earn Bitcoin at the same time! .

UNTUK BUKA AKAUN, KLIK LINK DIBAWAH :


 
Sponsored Post

mastersuper

Fun Poster
Messages
242
Joined
Mar 30, 2014
Messages
242
Reaction score
2
Points
15
90142170_117574533189114_1086522508506562560_n.jpg


UNTUK BUKA AKAUN, KLIK LINK DIBAWAH :

 

mastersuper

Fun Poster
Messages
242
Joined
Mar 30, 2014
Messages
242
Reaction score
2
Points
15
FIRST STEP :

DAFTAR DAN BUKAK AKAUN DI


STEP KEDUA :

ANDA AKAN MENERIMA FREE BTC 0.00076btc..Promosi sehingga APRIL2020 SAHAJA.

93256210_103170501364468_7874682744620449792_n.jpg


STEP KETIGA :


Dengan Zero Cost anda boleh mula claim FREE BTC anda.
caranya, Setiap hari ada 15 link wajib kena klik.. buat lebih pun boleh..klik youtube review 36 saat...fb..klik share atau komen..tgk instruction...ig like

92732288_1122913118055840_5847225372206170112_n.jpg


Detail direct WS
https://claimbitcoinpercuma.wasap.my/
 

mastersuper

Fun Poster
Messages
242
Joined
Mar 30, 2014
Messages
242
Reaction score
2
Points
15
Screenshot_2020-04-14_184911.jpg




Screenshot_2020-04-14_184920.jpg


Screenshot_2020-04-14_184926.jpg


Setiap hari..buat kerja macam ni saja ..lepas collect btc...

Mudah.
Claim! Claim ! CLAIM
 

mastersuper

Fun Poster
Messages
242
Joined
Mar 30, 2014
Messages
242
Reaction score
2
Points
15
BITCOIN PERCUMA hanya LIKE,SHARE d FB, Tengok YOUTUBE, Instagram dan IKLAN.


Mudah.
Claim! Claim ! CLAIM

UNTUK BUKA AKAUN, KLIK LINK DIBAWAH :

clicxads.com

Clicxads.com
Clicxads.com is a global opportunity for advertisers, motivated Publishers and/or influencers to take advantage of the upcoming trend with Bitcoin and cryptocurrencies.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register