BTC USD 57,398.9 Gold USD 1,794.75
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Claim insurance

arifnikkeyell2000

Active Member
Messages
1,184
Joined
Nov 15, 2007
Messages
1,184
Reaction score
14
Points
25
SALAM..
SAYA MENYEDIAKAN KHIDMAT TUNTUTAN INSURAN KEMALANGAN AREA LEMBAH KLANG.. JADI, KLU GENG2 CG YANG KEMALANGAN SEMASA ATAU SESUDAH JANGAN PANIK.. HUBUNGI SAYA UNTUK BANTUAN.. INSYAALLAH SAYA AKAN DATANG KE TEMPAT KEJADIAN.. HUBUNGI SAYA DI TALIAN 012-6490300
:">

APPROVE BY PIAM
logo_piam.jpg


PANEL INSURAN
ace.jpg
kurnia.gif
00logo.gif
tokiomarine-logo.jpg

MAAlogo.gif
logo-etiqa.jpg
10p42.jpg
Aviva_logo_A.jpg
BerjayaSompo_120x120.gif

allianz-logo2.jpg
amassurance.jpg
logo_hla.gif



pic_panel_beating_before.jpg

BEFORE
pic_panel_beating_repair.jpg

REPAIR
pic_panel_beating_after.jpg

AFTER

SOALAN LAZIM TENTANG TUNTUTAN INSURAN KEMALANGAN
MASUK SINI
 
Sponsored Post

haudli

CG Top Poster Club
Messages
47,314
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
bro aku nye kete da setahun 15hari kat bengkel x siap2,
kes pulak org yg langgar aku,mmg bukan aku nye salah so claim insuran die..die guna allianz ..

persoalan,adakah alliannz mmg lambat lulus claim?
bole ke aku saman bengkel tu sebab lambat baiki?

help me...
 

arifnikkeyell2000

Active Member
Messages
1,184
Joined
Nov 15, 2007
Messages
1,184
Reaction score
14
Points
25
bro aku nye kete da setahun 15hari kat bengkel x siap2,
kes pulak org yg langgar aku,mmg bukan aku nye salah so claim insuran die..die guna allianz ..

persoalan,adakah alliannz mmg lambat lulus claim?
bole ke aku saman bengkel tu sebab lambat baiki?

help me...

bagi no kereta,nama workshop dan alamat,no telefon workshop,, teruk ke kereta bro?? kereta dah start repair ke belum?? musykil juga tu.. knp lama sgt??
paling lewat pun 4 bulan.. insyaallah sy tolong.. sy check dulu.. klu boleh sms info yg saya nak tu..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register