cinta?

CG Sponsors




nizan89

Freshie
Joined
Jan 1, 2010
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
kalau diberi peluang untuk berpisah atau still kapel..mana satu pilihan anda?

situasi anda:
1.syg dia tp xde masa nk layan dia..kcian kat dia slalu je majuk xdpt belaian(ceh22)
2. rasa mcm nk fokus kpd kerjaya je dulu..bina kerjaya betol2 kukuh dulu..baru layan cinta(ada gak nk wat mcm nie)
3.usia hubungan dah 2tahun,,,sygg nk bpisah...huhuhu:((
buntu lah...bg pendapat skit
 
Sponsored Post

carnationmyra

CG Top Poster Club
Joined
May 9, 2008
Messages
22,152
Reaction score
165
Points
123
aku ilek je clash even usia perhubungan da 2 tahun lebeyh.....

:))​
 

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 15, 2009
Messages
27,496
Reaction score
115
Points
128
kapel la... cian la kat pasangan u tu..

suruh la dia faham ttg yang ko tu busy.
 

azarulez

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
8,347
Reaction score
1,147
Points
151
kalau diberi peluang untuk berpisah atau still kapel..mana satu pilihan anda?

situasi anda:
1.syg dia tp xde masa nk layan dia..kcian kat dia slalu je majuk xdpt belaian(ceh22)
2. rasa mcm nk fokus kpd kerjaya je dulu..bina kerjaya betol2 kukuh dulu..baru layan cinta(ada gak nk wat mcm nie)
3.usia hubungan dah 2tahun,,,sygg nk bpisah...huhuhu:((
buntu lah...bg pendapat skit
1.ko kena tanya ati ko tu..adakah ko cinta kat dia or just syg je..kalau syg je,better jadi kawan je dl..kalau dah cinta, kekalkan la..
2.bagusla kalau nak fokuskan kerjaya dl..itulah sebaiknya..but, dlm masa yg sama,ko blh je lyn cinta kalau dpt bahagi masa sebaiknya..
3. usia hubungan tu xpenting, tp kena tau prasaan kita..aku kapel 5 tahun pun blh break sbb aku tau,xde cinta dlm ati aku utk dia..aku xnak berpura2 dlm hubungan..
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
huhuhu... same gak ngan mira...

setelah lebih 2 tahun couple..

masing2 x sehaluan, n byk gado2 da...

break je... skg ni solo... :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register