To Sell ChungHo water filter 3 suhu , ice & coffee maker, air purifier

CG Sponsors




hasa

Fun Poster
Joined
Dec 14, 2014
Messages
126
Reaction score
7
Points
15
Pertama di Malaysia , penapis air 3 suhu boleh bancuh kopi & ais.

kini anda tidak perlu bersusah payah membuat ais & membeli ais.

Ais diluar belum pasti bersih.
Kini anda boleh buat ais sendiri yang telah ditapis dan terjamin kebersihannya

Gambar ada kt attachment

untuk maklumat lanjut
sila whatsapp ke +60104539672
 

Attachments

Sponsored Post

hasa

Fun Poster
Joined
Dec 14, 2014
Messages
126
Reaction score
7
Points
15
PROMOSI PENAPIS AIR & UDARA
*FREE REGISTER **

PENAPIS AIR

✓ suhu ( panas, sejuk , biasa)
✓ saving mode
✓ Night mode sensor
✓ Auto refill
✓ Booster pump (mempercepatkan proses tapisan & rumah mengalami tekanan slow)
✓ Child lock
✓ Elegant design

* Tak penat ke angkut botol air dari rumah ke mesin vendor pas tu angkut pula ke rumah.????
* Tak penat ke tengok dapur penuh dengan botol-botol yang nak diisi dengan air masak..
* Tak penat ke tengok anak-anak tiap bulan kena bawa ke hospital disebabkan sakit perut oleh air kotor..
* Tak penat ke tengok isteri masak dengan bekalan air terhad..nak minum air pun terhad juga..Tambahan isteri bimbang nak habiskan air dengan cepat, nanti suami kena berkorban angkut air pula..

Kalau jawapan korang PENATTTT SANGAT,
Baik korang pasang penapis air dirumah dengan harga yang mampu milik..nak air, tekan je..tak payah penat2 lagi..

Just klik LINK kat bawah ni ya

www.wasap.my/60104539672
www.wasap.my/60104539672
www.wasap.my/60104539672
Kami akan bantu anda..

✓ PERCUMA Penghantaran
✓ PERCUMA Pemasangan
✓ PERCUMA Service setiap 2 bulan
✓ PERCUMA Penukaran Filter Berkala
✓ WARRANTY sehingga 5 tahun
✓ PERCUMA Perkhidmatan Pemindahan Setahun sekali

✓ Tidak perlu Slip Gaji
✓ Penghantaran dalam tempoh 3-5 Hari Bekerja (selepas order disubmit)
✓ PERCUMA penggunaan sebulan pada bulan pemasangan / installation...
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,510
Reaction score
1,600
Points
596
Wow siap buat ais nie

Rare nie

Leh fight coway ngan cuckoo kot nie

Ada buka agen tak
 

Ibn Raffar

Super Active Member
Joined
May 19, 2011
Messages
7,002
Reaction score
369
Points
81
Yang ada coffe maker tu berapa power (watt)
 

peja510

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2009
Messages
7,875
Reaction score
41
Points
80
Kasi detail dan belanja gmbar ori bnyk2 barula sdp tgk tt. Mgkin akan ada yg bekenan.

Harga
Pakej
 
Sponsored Post
Top
Log in Register