Chelsea Vs Stoke.. prediction..

Recommended Brokers


Latest Threads

thekufazukeshow

Fun Poster
Joined
Sep 18, 2012
Messages
145
Reaction score
1
Points
15
wow... sejak kebelakangan ni aku tgk team hidup mati aku, Chelsea agak goyah sket selepas kekalahan dengan Athletico Madrid aritu.... lepas tu seri 0-0 ngan team T. Fernandes, QPR plak... pastu yang baru2 ni seri plak 2-2 ngan Juve pd saingan liga juara2 eropah... apakah penyebabnya?

system rotation tak betul?
taktikal RDM yang tak betul?
Kelemahan player2 senior?

Camne ngan prediction team Chelsea vs Stoke nanti? Seperti yang kita tahu, Stoke City merupakan salah satu team yang dianggap a nut cracker jugak kalau nak lawan...

Line up favourite aku nanti (kalau bleh nak tgk RDM senaraikan) adalah:

cech
ivanovic - terry - cahill - a.Cole
Romeu - Oscar
Moses - Hazard - Mata
Torres.

prediction aku, Chelsea 2 - 0 Stoke

anda pula bagaimana??

KTBFFH!
 
Sponsored Post

protozuaqs

Super Active Member
Joined
Oct 11, 2007
Messages
9,715
Reaction score
107
Points
73
celsi 0 - 18 stoke

semua gol adalah own goal...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register