BTC USD 35,586.9 Gold USD 1,877.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Cheese Powder I-Mukmin COMBO5 JIMAT

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
salam sejahtera semua

:)cgrock:)cgrock



20180727_065709.png

20180520_232914.png

20180520_232946.png

20180727_064128.png




takyah pegi KFC lg kalo nk cheezy wedges
boleh wat sendiri kt rumah lagi jimat masa & wang:))

CHEZZY SAUCE

5jVmNaW.jpg







Buat penggemar2 Cheezy Wedges KFC,saya juga ada menjual cheese powder tersebut dan rasanya juga sama sedap macam cheezy KFC.:D

Hanya menggunakan sedikit air panas dan kacau sehingga sebati dan terhasillah sos cheezy itu.:)cgrock

cara menyimpannya ialah simpan di tempat bekas kedap udara,semut sangat suka cheese powder ini:p

boleh whatssap/sms saya 019-6479304 untuk order atau PM terus:)paid





Jika ingin membeli secara borong,sila PM atau sms/whatssap saya 019-6479304





oder utk poslaju dibuka semula hari ni,bole sms/whatssap 019-6479304 utk tempahan & wat menu jamuan di rumah anda


:)cgrock:)paid:)cgrock:)paid:)cgrock

:)cgrock:)paid:)cgrock:)paid:)cgrock



Sila beri nama penuh,alamat dengan nombor telefon untuk urusan pos.:p:D

Jika di luar kawasan,saya akan pos dengan segera.insyaallah
:)paid:)cgrock:)paid:)cgrock

Pembayaran boleh dibuat melalui

CIMB 7003299457 - Ebby sabillullah.

MAYBANK. 162384730846 - Ebby Sabillullah.



Harga untuk sepeket 200 gram : RM13

Jika poslaju utk SEMENANJUNG :
200gm = RM13 sepeket + RM6 = RM19
400gm = RM24 utk 2 peket + RM6 = RM30
600gm = RM36 utk 3 peket + RM9 = RM45
800gm = RM48 utk 4 peket + RM10 = RM58
1KG PROMO COMBO5 = 5 PEKET = RM60 FREE POSLAJU SEMENANJUNG


Kos poslaju ke SABAH/SARAWAK:
200gm = RM13 sepeket + RM11 = RM24
400gm = RM24 utk 2 peket + RM11 = RM35
600gm = RM36 utk 3 peket + RM12 = RM48
800gm = RM48 utk 4 peket + RM6 = RM64
1KG PROMO COMBO5 = 5 PEKET = RM68 SEKALI POSLAJU


Jika beli lebih banyak,kos pos akan diberitahu kemudian.


:)cgrock


:)cgrock:)paidAntara Testimoni pembeli CHEZZY SAUCE Alonso!!:)paid:)cgrock


Quantum Success; said:
smalam dah COD dengan TT..
bini den cakap..
cheesy i mukmin..TERBAIK...
tungguuu..:D:D


Testimoni aku:
Semalam akhirnya aku dapat membancuh Cheeezzy serbuk tu..mula mula amat la susah nak kembang dan sebati dengan air panas...
last last siap...sekali cicah...hurmm..sedap...dua kali cicah..hum hum...
pastu berkali kali la cicah...makan bersama wife ngan adik beradik wife...semua buat muka pelik kesedapan...
so rating aku...kan serbuk ni...sebijik cam kepsi tapi lagi ummph kot!!
terbaik!



terbaeknyer cheezy....takyah nak bayar gomen tax 6% kat KFC...
balik cod dari wardieburn, aku terus singgah giant beli wedges...
sebijik mcm kfc punyer...thanks alonso...arap hapdet testimoni aku kat first pages...heheheh

Salam ako dah beli.. seriusss mmg sebijik macam cheese kat kFC tu. ako penah makan chesee dari seller lain , So far alonso punya paling hampir @hampir dengan cheezy wedges KFC tu..

kang ako upload hasil eksperimen masakan dengan cheese alonso ni...

petang tadi udah test...
cucoq udang & fries cicah nancho cheezy.....

mmg :)cgrock:)cgrock:)cgrock
next oder antau melaka.. :p:p


dah buat tadi mkn dengan ayam KFC
sampai licin cheese dalam pinggan ;;)

smlm dh dpt 3 peket, sblm tu dah siap2 gi beli wedges....ekekekee

goreng wedges sepinggan, licin....yg tukang perabih...Mr.K...mmg dia suka giler wedges ngan cheese tu. bila smlm bgtau dia, aku order cheese...kan main suka dia....ekekekeke

nnt nak try dip ngan benda lain lak

ten ten....tumpang lalu...pergh!!!mmg terbaek!pasni mmg xbeli kt KFCD da...servis TT pon terbaek..moga brtambah maju bro..:)cgrockhahahah...ni ade bg gambo kasi yg laen2 terliuq sikit..kikikii:)):)):))

lupa nk bg testimoni..

Dah COD dengan TT 2 unit tadi..
kesian TT tunggu aku lama td..
tu la dtg masa aku tgh mandi, x pasal2 kna tunggu ;P

Good + Nice + Perfect deal dengan TT

bwk balik 2 peket...beli fries...wadges aku puas carik takder jual kat tpt aku...

kjp je anak aku bedal kasik abis...hahahha

ayah...mcmmana ayah buat sos kfc ni...

ayah pun berkata...ayah kan mmg pandai masak..kekekeke


anyway tq ebby COD kat aku,,


Bro alonso...barang dah abeh baru ingat balik kat bro......huhu...time dapat berdesup je santap xingat donia..nie baru nak bagi terti..kahkah...
Rase dia...bukan sebiji macam kfc...tapi 2 biji macam kfc...lagi sdp... Sbb sendiri ejaz nak pekat ke cair...
Mmg mantoooooop:):)cgrock:)cgrock


nak bagi testi jugak nih..

baru cod tadi jugak.

dah try dah, memang best makan dgn fries.

saya beli ye tt.

Cik Ain said:
Testimoni

2014-04-01233052_zps186a3781.jpg


:D:D 1st day niaga pun customer dah puji mcm2. hee :) alhamdulilah segala puji bagi Allah s.w.t :)

Next order akan menyusul. tt pm inbox lelaju harga borong kat ain lekaih !!

:)cgrock:)cgrock


Mulai sekarang sudah bertukar ke sticker display yg terbaru,produk yg sama,cuma stickernya saja yg tukar dgn design yg lebih menarik,tertarik mmg da bomb

dapatkannya segera dgn saya 019-6479304

:)cgrock:)paid:)cgrock:)paid:)cgrock


SIJIL HALAL CHEEZY SAUCE I-MUKMIN

sijil_halal.jpg

C360_2013-02-14-19-42-31_zps49bbf639.jpg



C360_2013-02-14-19-42-56_zps739a9bfa.jpg


zb73de.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

ilhamic

Super Active Member
Joined
Dec 13, 2009
Messages
7,370
Reaction score
52
Points
70
wow.. bisnes baru plk...
nnt nak beli lah
 

ilhamic

Super Active Member
Joined
Dec 13, 2009
Messages
7,370
Reaction score
52
Points
70
~dabel post~
 
Last edited:

trueNO

Fun Poster
Joined
Oct 22, 2010
Messages
378
Reaction score
148
Points
23
Expiry date tu utk time powder sblm dibancuh ka? lepas bancuh dah jadik cheezy sos brp lama bleh guna?

haiya itu gambar bikin wa terangsang mau pegi kepsi angkat cheesy wedges kasi extra cheese satu wo =P~
 

Avista

Active+ Member
Joined
Feb 15, 2010
Messages
2,652
Reaction score
17
Points
25
ramai pulak jual benda ni..apa pun kasi up..kasi buyp...( bring up your post )..hehehe Good Luck
 

akmal_tawau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 7, 2009
Messages
20,179
Reaction score
238
Points
123
Sesuwai tuk ayam goreng keepc versi akmal_tawau nih...
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
meh anta kat umah aku 3 peket hari ni......

siyes nih.... :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register