Cheat or Hack application for Clash of Clans - Ipad Games

CG Sponsors




det2money

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2010
Messages
134
Reaction score
10
Points
15
Kepada kawan2 semua yang layan games online IOS/Android..
Korang mesti ada main game Clash of Clans, aku google dalam internet and youtube banyak hack application ada, tapi bila download semua tak bole.. kena survey la, password takde laa..

Mintak tolong share sapa2 yang ada hack tools atau kasi link tuk download.. :)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

oldskoolrocka

Legendary Member
Joined
Apr 14, 2008
Messages
18,293
Reaction score
510
Points
161
byk kt internet tapi semua nak kena isi surveys pulak
 

mdhazrin

Active Member
Joined
May 19, 2008
Messages
1,556
Reaction score
8
Points
30
aku pun mencari jgk nie.....tolong sape2 ada
 

Don Malaya

CG Top Poster Club
Joined
May 3, 2011
Messages
27,601
Reaction score
943
Points
171
main jujur la weh... :)) haha

mmg susah nak hack..kene offline baru boleh

mmber aku ade buat...pastu kene banned..lol
 

kon

Active Member
Joined
Aug 13, 2006
Messages
1,009
Reaction score
9
Points
25
maen jujurla syok weh, thrill bila raid base level lagi tinggi ni.. :))
 

malrockstar

Super Active Member
Joined
Apr 6, 2011
Messages
8,501
Reaction score
37
Points
70
maen jujurla syok weh, thrill bila raid base level lagi tinggi ni.. :))
betul2...memerlukan skill klau nk raid..xleh main hentam je..:D:D

btw, nape bad boy go to anfield pulak?? (refer your signature) YNWA :p
 

fitxleaf

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
5,476
Reaction score
225
Points
73
Kepada kawan2 semua yang layan games online IOS/Android..
Korang mesti ada main game Clash of Clans, aku google dalam internet and youtube banyak hack application ada, tapi bila download semua tak bole.. kena survey la, password takde laa..

Mintak tolong share sapa2 yang ada hack tools atau kasi link tuk download.. :)cgrock:)cgrock
Try Cuba Yang ni Tuan :D Cilok Daripada Thread Sebelah.

owh ada CoC club kt sini :D

aku punya baru level 7. nak join r clan korg. ape nama? aku pny clan da tak aktif T_T

Ni TRICK yang aku guna nk dapat germ free.

*Mula2 Korang Install Blustack (DOWNLOAD). Gunakan akaun GMail pada Smartphone anda. (Nanti Clash of Clan korang boleh main kt PC :D)

*Kemudian Korang Download FeaturePoint App daripada Sini. Yang Ni Android Boleh iOS pn Boleh. Lepas tu korang install. Jika Korang Install Daripada PC, korang kena pilih "T-Mobile Samsung GT-I9300"

*Cara Nak Guna, pergi kat "Get Point" n install app yang ada kat situ. Lepas install kena buka terus app yang baru diinstall tu n kena godeh2 sekurang2nya 2 minit. Lepas tu uninstall balik pn takpe. Sebab tu kita guna BlueStack sebab klo kita buat kt smartphone kita mmg myemak r nanti.

*Lepas korang install app n godeh2 app sekurang2nya 2minit tu, korang akan diberi point. Biasa point ntuk 1 app lebih kurang 40 ke 70. Kena kalau dorg buat promotion dorg point smpi 200. Dengan point ni la korang akan tebus masuk dalam akaun PayPal. Kalau nak bonus korang boleh bagi referral ID pada kawan2 korang yang baru nk install FeaturePoint ni.

-3000Points = $5 USD
-30000Points = $50 USD
-600000Points = $1000 USD

Selamat Mencuba Kawan2 :)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register