BTC USD 84,250.4 Gold USD 4,285.46
Time now: Jun 1, 12:00 AM

CG.fm - ON AIR NOW!

ooh ok...pada yang belum join tu...

lagu layan tu...

kalau takat nak lagu m. daud kilau...mynes boleh je putarkan...

heh.... thanx a lot for being with us... waaaa sgt seronok.
and keep being with us.. pls support us..... we will try our best to entertain all of u...

cheers,
love ZEPHYR

Last edited:
No komen skit.....apsal lagu dok ulang yg sama je & dj mcm terlebih puasa ( x bermaya je suara nyer)...akekekekek...

perbanyakkan lagu2 jgn la mcm radio yg dok ada kat M'sia ni....asyik lagu sam je..

No komen skit.....apsal lagu dok ulang yg sama je & dj mcm terlebih puasa ( x bermaya je suara nyer)...akekekekek...

perbanyakkan lagu2 jgn la mcm radio yg dok ada kat M'sia ni....asyik lagu sam je..

yer ker...nati kawe bgtau tau kat diorg:D:D

Thanks 4 comment..any commnet...bole post kat sini

hi thnx for the comment..
lagu ulang? ermm tak perasan plak.. sbbnye i mmg susun. tp mungkin jugak ada yang TER ulang.. sorry ok..

ermm pasal suara tu... hhehe sorry sgt..sbb kadang2 kene cover. i on air dari office. so i kene cover from my boss and kawan2.but kalau line ok, i akan bersuara seperti biasa... sorry ok.. and keep supporting us..

cheers,
love ZEPHYR

Last edited:
Back
Log in Register