BTC USD 50,439.2 Gold USD 1,784.98
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cent account di exness

swingerfx

Banned
Messages
1,242
Joined
Oct 27, 2009
Messages
1,242
Reaction score
18
Points
25
salam semua forumer carigold

hari ni aku nk mempekenalkan exness cent account.
minimum deposit= 1usd

leverage= 1:1000

lot= 1.00=10cent usd /0.1=1cent usd / 0.01= 0.1 cent usd

maximum number of position = 10

 
Sponsored Post

swingerfx

Banned
Messages
1,242
Joined
Oct 27, 2009
Messages
1,242
Reaction score
18
Points
25
deposit 1usd pun anda dah leh trade...

deposit 1usd trade seperti trade 100usd...best kan???:)):)):)):))

rasakan nikmat trade di exness... di account cent, dengan 1usd maximum lot bleh bukak lebih kurang 0.5/5cent usd lot dengan leverage 1:1000...so x de masalah nk trade...:)paid:)paid:)paid
 

RMteam

Legendary Member
Messages
19,579
Paid Membership
Joined
Nov 20, 2006
Messages
19,579
Reaction score
88
Points
125
yum2 sodap tu...
max 10 post tu mcm mana tak paham la kawe
 

CoreDuo

Active Member
Messages
1,632
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
10 tu maxtrade bro..max pos la

Yg lain tu dah sodap dahhh.. tapi Max open post tu 10 jer yg tak best nya. Camana nak guna EA favorite aku ni???:((

hmm..boleh gak laa kalau guna 1 pair jer :)

TT... akaun cent ni ada limit tak? brapa maximum balance?
 

THX

Active+ Member
Messages
3,922
Joined
Nov 15, 2008
Messages
3,922
Reaction score
76
Points
40
x percaya ke:-?ni la kenyataan:)paid:)paid:)paid

baru cek, memang masyukkkkk camni :)paid:)paid:)paid

perfect match

broker
- akaun cent
- autowithdraw
- laju
- berlesen

tunggu den dengan EA masyukkkk :D
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.12656
USD / JPY
113.490
GBP / USD
1.32391
USD / CHF
0.92467
USD / CAD
1.26481
EUR / JPY
127.908
AUD / USD
0.71183

CG Sponsors




Top
Log in Register