Cashzine App

CG Sponsors




Sponsored Post

Dellz

Freshie
Joined
Aug 25, 2019
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Saya cuma nak share info di cashzine je sambil kumpul koins.. saya juga dapat menolong org yg ada di cashzine untuk dapatkan koins.. kalau tak nak baca /buka link sila baca berita lain ye.. mgkin entry saya tidak sesuai utk anda. Maafkan saya 😊😭
 

lordmobile

Banned
Joined
Aug 29, 2019
Messages
61
Reaction score
14
Points
11
aku pun tengah ber cashzine.

boleh share update cashzine engkau org kat sini
 

lordmobile

Banned
Joined
Aug 29, 2019
Messages
61
Reaction score
14
Points
11
aku suka baca part kesihatan.

banyak pengetahuan kat situ.

sambil baca, sambil buat duit. ilmu pon bertambah. nak kaya itu tidak la, tapi dari baca kosong, baik buat duit sekali.

duit yg terkumpul penanda aras korang banyak membaca
 

humble

Fun Poster
Joined
Jul 7, 2010
Messages
146
Reaction score
4
Points
15
Sejak dok play CashZine ni kurang la scroll fesbuk and instagram tak tentu hala.
Masa mula-mula try target nak collect 10000 coins = RM1 saja.Tak sangka baru 2 hari dah collect coin 17000 😭...alhamdulillah.
Now bukak CashZine, sambil dok beratur tunggu order makan pun, kaching-kaching duit masuk. Kemarin beratur kat Tealive pun adik tu usha tajammm ja kat aku sebab mata bunyi coins dok masuk 😂.

Ramai-ramai jom buat duit extra. Seringgit dua pun sapa nak bagi oiii???
Modai? Asalkan ada HANDPHONE and internet saja!
Takdak guna sekupang pun duit hampa. Jom belajar sama2

1) Registration link : https://helloworld-7zlqvkq4ma-an.a.run.app/DownloadMe.html?1979260
2) install apps : Cashzine
3) Masukan invitation code : 1979260
4) Start layari berita dan boleh cuba sebarkan link
 

humble

Fun Poster
Joined
Jul 7, 2010
Messages
146
Reaction score
4
Points
15
1) Registration link : https://helloworld-7zlqvkq4ma-an.a.run.app/DownloadMe.html?1979260
2) install apps : Cashzine
3) Masukan invitation code : 1979260
4) Start layari berita dan boleh cuba sebarkan link


Cara - cara kumpul coin

Bila dah sign In, Kawan2 boleh dapat free 8000 coin, step nye;

1. Klik ME
2. Masukkan kod 1979260..then automatic dapat coin

1567673123650.png


So hari ni Yaya punye income.
 
Last edited:

humble

Fun Poster
Joined
Jul 7, 2010
Messages
146
Reaction score
4
Points
15
1) Registration link : https://helloworld-7zlqvkq4ma-an.a.run.app/DownloadMe.html?1979260
2) install apps : Cashzine
3) Masukan invitation code : 1979260
4) Start layari berita dan boleh cuba sebarkan link


Cara - cara kumpul coin

Baca Artikel dan dapat 50 coin;

1. klik OFFER & pilih article

1567675951275.png


2. Klik Baca Sepenuhya...Scroll smpai dapat 50 coin..yeay!!

1567676025545.png


Dapat dah 50 coin

1567676123954.png
 

Attachments

Sponsored Post
Top
Log in Register