BTC USD 37,743.1 Gold USD 1,777.18
Time now: Jun 1, 12:00 AM

cash88

nor ayuni

Fun Poster
Joined
Sep 21, 2010
Messages
518
Reaction score
3
Points
20
salam warga CG,

saya nak bertanya pasal cash 88. ada tak sape2 kat sini tahu mcamana nak wat cash 88 lebih2 lagi mcamana nak klik buka iklan sebab saya tak jumpa pun perkataan paid2click dan cash 88 takde anta apa-apa email pun untuk buka iklan.

kalau ada sesape yang tahu info sal cash 88. tolong bagitau saya.
 
Sponsored Post

nor ayuni

Fun Poster
Joined
Sep 21, 2010
Messages
518
Reaction score
3
Points
20
okey, sbb free sya cubala tadi. dpt 60 points. tp, xtau nak watpe? cumanye yang sya ingat lepas tu saya tekan claim nak test utk request duit. kat situ ada cakap kena ada 3 aktif downline baru dpt duit. pastu, tah apa lagi membebel2. bhasa inggeris kurang faham sikit. nk taye scam tu ape? sory, saya xbrape faham.
 

syabrembo

Active Member
Joined
Oct 11, 2010
Messages
2,253
Reaction score
492
Points
41
okey, sbb free sya cubala tadi. dpt 60 points. tp, xtau nak watpe? cumanye yang sya ingat lepas tu saya tekan claim nak test utk request duit. kat situ ada cakap kena ada 3 aktif downline baru dpt duit. pastu, tah apa lagi membebel2. bhasa inggeris kurang faham sikit. nk taye scam tu ape? sory, saya xbrape faham.

sng cite website tu mcm "palsu"..lh:D
 

nor ayuni

Fun Poster
Joined
Sep 21, 2010
Messages
518
Reaction score
3
Points
20
okey, citelah sikit pengalaman awk?
maksudnya awk wat keje dh smpai bape point?
then, awk request mcmna? cite sikit. nak tau.
 

nor ayuni

Fun Poster
Joined
Sep 21, 2010
Messages
518
Reaction score
3
Points
20
okey, citelah sikit pengalaman awk?
maksudnya awk wat keje dh smpai bape point?
then, awk request mcmna? cite sikit. nak tau.
 
Sponsored Post

Similar threads

CG Sponsors




Top
Log in Register