BTC USD 48,803.8 Gold USD 1,786.37
Time now: Jun 1, 12:00 AM

BuxChristmas(PTC)-BuxChristmas.com

chinkf531

Fun Poster
Messages
462
Joined
Nov 5, 2009
Messages
462
Reaction score
0
Points
10
PTC - BuxChristmas yang baru di-launch (Minimum Payout USD1.00) dan setiap klik earn USD0.01. Setiap hari ada 5-10 ads untuk view(means USD0.10 setiap hari). Kalau kiraan ini tepat, mean 10 hari sje kita join dah bule request payout (paypal or alertpay)..
Dibawah ini adalah site stats...


SITE STATS
Per click $ 0.01
Referral Click $ 0.01
Payout $ 1
Total Users 3062
Gold Users 18
Users Online 125
Total Paid $121
Total Hits 58364

aku dah check kt blog PTC investigations, mmg ada bukti payment(click URL below)>>

Payment for BuxChristmas

Pendapat saya, ptc ini xkan tahan lama, so Early Bird Get The Worm, siapa cepat dia dapat, aku pun baru join saje..

Nak join, click sini >> BuxChristmas
 
Sponsored Post

chinkf531

Fun Poster
Messages
462
Joined
Nov 5, 2009
Messages
462
Reaction score
0
Points
10
Min Request payout hanya USD1.00, tawaran sehingga 24.12.2009..mmber yg join selepas tarikh tu,min request payoutnye akan dinaikkan, berminat nak join klik sini >> BuxChristmas
 

chinkf531

Fun Poster
Messages
462
Joined
Nov 5, 2009
Messages
462
Reaction score
0
Points
10
Up for today..promosi buxchristmas hanye sehinga 25/12..nak join kena cepat la...
 

chinkf531

Fun Poster
Messages
462
Joined
Nov 5, 2009
Messages
462
Reaction score
0
Points
10
Kepada kaki2 PTC, berita ini dipostkan oleh Admin di Forum Buxchristmas

"what we are say 1 day before Christmas , Not Now..in that mean Christmas(Dec-25) 1 day Before means ( Dec-24) all members are allow to withdraw there earnings with no-min payout or 100 clicks.. "

Bermaksudnye sesiapa yg telah join Buxchristmas sebelum 25.12 bule meminta request payout tanpa syarat pada 24/12/2009..nak join click sini >> Buxchrismtas
 

chinkf531

Fun Poster
Messages
462
Joined
Nov 5, 2009
Messages
462
Reaction score
0
Points
10
kepada mmber2 Buxchristmas, tlg promote skit bux ni..no min payout on 24/12..asalkan acc buxchristmas kamu ada usd0.01 pun , kamu bule request payout on 24/12...haha..Join sini >> Buxchristmas

kalau ia SCAM pn, yg penting kita dapatlah at least 1payment...hehe
 

chinkf531

Fun Poster
Messages
462
Joined
Nov 5, 2009
Messages
462
Reaction score
0
Points
10
Countdown 4 hari untuk cashout, mmber2 Buxchristmas, jgn lupa cashout 24/12 ini....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register